nedime09 Hamileyken kola içmek zararlı mı arkadaşlar ben dün içtim goggleye baktım çok kötü şeyler yazıyor 😔
Alse35 nedime09 kola her durumda zararlı zaten ama vazgeçemiyorum diyosan azaltarak iç hergün içmek yerine güzel menülerle ya da dışarıdayken iç ben öyle yapardım
Sedaaa95 nedime09 1 kere içmeyle olmaz süreklilik haline gelirse tabi zararlı. Ama dün 1 bardak içtin diye hiç bir şey olmaz boşuna üzülme
Basak-88 nedime09 bende bir kaç kez içmişimdir sürekli içilmesini sürece birşey olmaz… İnsanlar hamileyken kemoterapi alıyor yine de sağlıkla doğuruyor içiniz rahat olsun bişey olmaz (tabi kola bağımlısı değilseniz )
Parisbebek Hamile değilken bile önerilmiyor, içmememizde fayda var tabiki. Ben 10 yıldır içmiyorum mesela. Mümkün olduğunca kapalı gıda ve içecekten uzak durulması lazm gebelikte. Ama arada bir olabilir. Stres olmayın, bol su için 😇
2cocukluana Cok canim istiyor şöyle buz gibi bi kola ama tutuyorum kendimi normaldede saglikli birsey değil hamileliktede icilmemesi gerekir ama bi bardaktanda birsey olacagini sanmam
busra2253 nedime09 ben içiyorum iki günde bir neredeyse sürekli canım içecek birşeyler istiyor çünkü kolayıda çok seviyorum çok birşey olacağını zannetmiyorum sonuçta herşey direk olarak gitmiyor çocuğa