Anncem Kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım yarım saat sonra baktığımda ikinci çizgide vardı sizce ?
Mihrimahvuslat Anncem bence var hayırlı olsun bende test yapmıştım birkaç hafta önce hamilelik gibi belirtilerim vardı 4 5 saat geçtikten çizgi gördüm ama böyle değildi kuruma çizgisi olduğu belliydi seninki direk belli olmuş ☺️
Umay255 Anncem canim sen benim gibi olmuşsun adet günüme 4 gün varken aynen bu şekilde çıktı sonra gidip kan verdim 15.83 çıktı şimdi 9 haftalık olcam inşallah 🥰🥰
Tusami Anncem bu hiç kuruma çizgisine benzemiyor, sonradan çıkan çizgiler böyle olmuyor , bence çok net var canım tebrik ederim, adetine kaç gün var? Kan testi yaptır tam emin olmak için
Melekk8 Anncem valla canım normalde olsa 10 dkdan sonra bakma derim ama umutlandırmak istemem bi kaç gün bekle tekrarla bence
Esraa00 Anncem Hamile olmasan kaç saat geçse de 2.çizgi çıkmıyor canım bence varr Hayırlı uğurlu olsun 💕 Bi kaç gün sonra hayırlı haberi verirsin
Nsy Anncem Benim bir arkadaşım da böyle öğrenmişti hamile olduğunu. Önce tek çizgi çıkmış atmış bi kenara yarım saat sonra ikinci çizgiyi görmüş. Beta verdi sonra şu an 8 haftalık hamile🙂 siz bence kan testi verin
Gulcingezer Anncem var var boyle kuruma cozgisi olmaz canim olsa incecik zar zor gorunur sen bi kan ver cikar mutlaka
Anncem Tusami merhaba canım benim kuruma çizgisi nasıl oluyor bilmiyorum ama adetime 5 gün var ve ben aşırı halsizlikten uykudan şüphelendim bu sabah yaptım başta yoktu uyudum kalktım sonuç bu dünde normal testi denedim bişey yoktu
Tusami Anncem kuruma çizgisi daha ince olur bu kadar pembe olmaz, bekledikçe testte buharlaşma olur , o yüzden 5-10 dk sonra çıkan çizgi geçersiz olur diye, ama tabi istisnaları da var, mesela seninki ☺️ Bak en temizi kan vermek hiç testlerle uğraşma
melikedelibas @Anncem Böyle kuruma çizgisi olmaz kuzum sen 2 gün sonra bidaha test yap yada aksama git kan ver en iyisi ama bence var gibi bebisin kuruma cizgisi renksiz olur 😘
Anncem melikedelibas canım benim 5 gün önce yapmıştım negatifti kanda bugün 2 gün önce yine yaptım negatif yani erken gebelik testimde hiç çizgi cokmadı bugün yaptım 1 saat gibi sonradan çöktü