Skn23 Betam 23 den 38 e çıkmış %60 yükselmiş . Doktorum pek beğenmedi pazartesi tekrar gel dedi . Böyle oluptw sağlıklı gebelik yaşayan var mı
asilannesii Skn23 bende burda bekleyeyim benimkide %66 yükseldi bakalım ne olcak. %60 yeterli diyorlar. 2 katına 2-3 günde yükselirmiş herkes aynı değilmiş
Skn23 Aycan01 birini 11 buçukta verdim birini 10 buçukta sadece 1 saat oynadı aralarında aynı yerde verdim
Skn23 Yigit_Yagiz_Moms adet tarihimden 7 gün sonra verdim kan . Geç oluşum yada kimyasal olabilir demişlerdi
Skn23 Luliveannesi yaaa hatırlıyor musunuz değerlerinizi biraz bahseder misiniz acaba doktorunuz ne dedi nasıl oldu 🙏
asilannesii Skn23 benimki 46 dan 90 a sonra 150 ye cıktı. Güzel yükselmiş dedi ama bir dahaki yükselişi 2 kat olmasını bekliyoruz dedi. Doktorumla konusmadım ben tüp bebek yaptırdığım için oradaki hemşireler söyledi.
asilannesii Skn23 öyle bsey demediler bana ama benimde pek umudum yok bugun yine kan verdim. Vericide alıcıda Allah elden bir şey gelmiyor🤷♀️🤷♀️
Skn23 asilannesii benimde ama Allah’ın dilediği olur diyorum pazartesini bekleyeceğim bende pazartesi çağırdı doktor
Yigit_Yagiz_Moms Skn23 ben de beklemedeyim çok sıkıntı etme. Strese girersen vücudun etkilenir Eğer sağlıksız bir gebelikse zaten seni de riske atar eğer sağlıklıysa seninle olsun bebişin. Ben de dün yaptırdım 160 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım