FatmaAzra_ Doktor bana iki kutu dramamine verdi ikinciden sonra etki etmeyince zofer verdi ve o da bitti simdi yine ölüyorummm susuzluk aclik kusma bos mideden kusmak daha zor iki lokma yiyip tekrar kusuyorumm. Zofer i tekrar alcam bu ilaclari ne kadar kullandiniz
yesillimonn FatmaAzra_ 16 haftama giricem her bulantim oldugunda kullaniyorum rahatlatiyo gerçekten yoksa yiyip icemiyorum..
ikizlerimveannesi FatmaAzra_ ben aylardır zoferle aynı olan onzyd kullanıyorum geçen hafta bulantılarım azaldı diye bırakmıştım ama tekrar kusmaya başladım hemen ilaç aldık devam ediyorum kullanmaya önceden sabah akşam içiyordum şimdi sabahları içiyorum doğuma kadar da içerim galiba 🙄
Aylnn FatmaAzra_ bende önce dramamine kullandm işe yaramadı canım sonra zofer kullandım 6.haftadan 12.haftaya kadar kullandım hergün bitane içiyordum
muhteriz Ben zofer benzeri bi ilacı yaklaşık 1 ay kullandım. Ama hastaneye evim çok uzak sürekli gidip gelebilseydim hiç ilaç almazdım serumla idare ederim serum 24 saat etkisini gösteriyor görümcem damar yolunu kapattırmayıp hergün eczanede serum alıyordu imkanınız varsa serum ilaçtan daha etkili ve iyi
FatmaAzra_ yesillimonn zaten ya ilac kullaniyorum diye vicdan azabindan ölcem ya da yiyip içermemekten😢
yesillimonn FatmaAzra_ zararlı olsa doktorlar önermez canım sıkma canını hic bisey yiyip icememktense ilac icip biseyler yiyebilmek daha iyi bence😊
FatmaAzra_ ikizlerimveannesi cok korkuyorum ogluma bisey olur mu diye ama dayanamiyorum kusmaktan kalbime sanci giriyor ölcem diye korkuyorum artik
muhteriz ikizlerimveannesi bende dediğiniz ilacı kullandım 8 mg olanını. Ama sanırım Benim bulantılarım çok şiddetliydi ilaç hiç fayda etmiyordu bana sadece bir iki saatlik uykuya dalmama yardımcı oluyordu sonra hop çıkarıyordum ilacı da. Doktor da şaşırmıştı en etkili ilacı verdim diye
ikizlerimveannesi muhteriz ilk haftalarda tabii ki yetmiyor ilaç hem ilaç içtim hem de sık sık gidip serum aldım serumun içine de zofer grubu ve vitamin koydular onlar da kesmediğinde günlerce hastanede yattım ama şimdi ki bulantılarım hafif olduğu için daha rahatım
Kadze FatmaAzra_ ben emedur kullandım o bulantılar için zofer iyi gelmedi bana belki denemek istersin aklında bulunsun
Tosbik FatmaAzra_ valla bnde herseyi kusuyordum. O kadar ilaç kullandim zofranda kullandim ama hic fayda etmedi bana. Ayni sekilde kustum yine
FatmaAzra_ Bana fayda eden ilac dramamine idi ama artk etki etmeyince zofer basladim o cok iyi gelmisti bitti 2 gun hic icmedim ölüyorum sandim yine aldim
Elifdilara FatmaAzra_ serumunu alabiliyorsan serum almaya çalış canım.ilacin yan etkileri çok.ben de dayanamadigim zamanlarda kullandim ama hap bana etki etmemişti.biraktim kendiligimden
Hdy1122 FatmaAzra_ bende çok zor geçirdim o dönemlerimi allahım çok şükür geçti seninde geçecek inşallah zofer en büyük destekcim di eğer zofer de geçirmiyorsa serum u öneririm
FatmaAzra_ Hdy1122 zofer geciriyor sadece bebege etkisi olur mu diye cok korkuyorum seruma kalmadan geciren tek sey yan etkisi de yok bana hic