Evett kızlar nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Bu uygulamayı indirdiğimde 200 günden fazla vardı diye hatırlıyorum bakıp bakıp gecermi bukadar gün diye karamsarlığa kapılıyodum
ama geçiyomuş kızımı aldım kucagıma…♥️🌼🥰 hamileliğim herkes gibi endişeli gecti en küçük bir sorun dev gibi görünüyordu gözüme🥴 hamilelik boyunca dedim 10 yaş yaşlanmışımdır psikolojikman ama her şey miniğimi kucagıma aldığım an gectii gittiiiii💞 hamilelikte sorun yaşayan üzülen hamişlerim yanlız değilsiniz sizin yaşadıgınız sorunları onlarca kişi yaşıyo sadece benim basımamı geliyo diye düşünmeyin hepsi gececek sabır ve dua ile🥰
Gelelim doğum hikayeme….
Artık 40 tamamlıyoduk (böylede cumleye baslanmaz ama nasıl baslayacagımı bilemedim😅) doktorum en gec 28 Nisan persembe gunune sezeryan günü verdi cunku burda bilenler bilir doğuma dair hiç bir belirti yoktu neyse salı günü kontrolüm vardı nstde haraketleri pek yok gibiydi bütün hamilelik boyunca hep böyle korkuttu beni kerata😂 doktorum bugun alabiliriz dedi ben şok hemen bidaha nst istedi bu arada sancı falanda cıkmamıştı hemen tekrar nstye girdim tabi benim heyecan tavan yaptı 2 dk aralıkla 20 ölceğinde sancı cıktı ilk defa ama tabi bunlar etkisiz sancılarmış neyseki haraketleri düzeldi kıscemin persembeye kesin gün aldık eve geldik carsamba aksamı herseyi hazırladım yatacagım yataga kadar kayısı kompostosu poğaca vs gece 1 de yattım yataga ama salı gecesi falanda uyuyamadık eşimle ben azıcık dalmışım bir mide ağrısıyla uyandım tuvalete koştum ne var ne yok çıkardım isal olmuşum heyecandan 🙄😁 midemde bulanıyo istifra ediyorum elimi yuzumu yıkıyorum tuvalete kosuyorum yani attan üsten lavman gibi bişey oldu sonra gittim bi su bardagı suyu dikledim meğer suda içilmemesi gerekiyomuş gece 12 den sonra spinal sezeryan olacakların bilgisine 😂😂 neyse sabah oldu 6 da cıktık yola 7 de hastanedeydik ilk biz gelmişiz ama ben hayla heyecandan ölüyorum kaydımızı yatışımızı yaptılar önlüğü verdiler odada bekliyoruz cok gecmeden 10 15 dk sonra hadi gidiyoruz dediler ben şok böylesi daha iyi oldu beklerken iyice heycan yapacaktım tabi tuvalet sorunum devam ediyo sanki aylık yapıyorum bişey yiyip içmememe ramen hayla tuvaletim var dedim son son gireyim az bekleyin demesinlermi sen bekle önce baskasını alcaz diye benim heyecan git gide artıyo 1 dk sonra yine geldiler 🥴🥴 seni alıyoruz diye yatırdılar sedyeye tabi annem falan salya sümük ağlıyo eşim sanki ölüme gidiyorum öyle bi modla uğurluyo beni ama suc bende aksamında eğer ben ölürsem çocugumu okut sakın üvey anne getirme basına eğer evlenirsen ananesine bırak evladımı diye tembihlemiştim 🤣🤣 çıktık ameliyathaneye ben tabi bu sırada hatim indiriyorum aldılar masaya rutin soruları sordular anestezici geldi spinaldi belden iğne en zorlandığım kısımdı acı vs hissetmiyordum ama onların istediği pozisyonda durmakta zorlandım 2 kere deneni sonra yatırdılar sonra benim aklıma su içtiğim geldi su içtim dedim bunlar paniğe kapıldı birilerini falan aradılar tabi bende korktum cunku anesteziyi yapmışlardı ben sonradan hatırlayıp söyledim 😅 birkac yudum dedim ama bi bardak içmiştim başımdaki kıza ne gibi bi zararı olur dedim geri gelip kusturması diyince içim rahatladı bende narkozu etkiler falan diye düşünüp korktum kendimce sonra psikolojik midem bulanmaya basladı kendi kendime teselli veriyorum içimden suan miden bulanmıyo sen yapıyosun diye ,🤣 basımdaki kıza söyledim kafamı yan cevirdi bi iğne vurdu gibi hatırlıyorum ama yanlışta olabilir neyseee doktorum geldi önce ayakta ısıma oluyo sonrası yok zaten ben kescekler falan hissetcem diye beklerken doktorum şimdi biraz cekiştircem bebeği cıkarmak için normal hissettiklerin demesin mi yani burda anlatmak istediğim öyle milletin demesi gibi kestiklerini falan hissetmiyorsunuz çekiştirme dediysemde hani kolunuz uyusur haraketli hissedersiniz ama acı vs hissetmezsiniz aynı öyle 😏😌😌 bu arada tepedeki ışıktan az cok yapılan görülüyo ama ben kapadım gözümü dedşm kendi kendime bana bukadr travma yeter birde onu hatırlamak istemiyorum bol bol dua ettim bu sırada herkese sizlere sonra ♥️♥️♥️♥️ kızımı aldılar koydular yanagıma onun sıcaklığı kokusu hiç gitmiyo yanagımdan enn ama ennn güzel duygu orda basladım ağlamaya ağlamam sanıyodum ama o an cok başka bişey o an hissediyosun gercektende anne oldugunu Boyle içine bi iç güdü yerleşiyo o an kendini unutuyosun aklında sadece bebeğin oluyo doktor sasırıyo e sarısın bu diye bende sacları varmı diye sormuşum kız olcak tabi diye güldüler bana 😅 aldılar götürdüler kakasını yapmış bizim kız hemen kontrol ettiler yemiş mi diye cok sukur ywmemis sonra benim içime bi huzur bi sakinlik gözümü açamıyorum dua ediyodum güya tek bişey düşünemiyorum doktoruma sordum bana bi rahatlama geldi uykum geldi normalmi diye normal dedi 1 dk falan uyumuş olabilirim o esnada 🤣 ameliyat bittti ben cıktım ama zangır zangır titriyorum üşümüyorum sadece titriyorum annemler hemen örtmeye kalktı hemsire cok örtmeyin kan akışı için dedi baya bi sürdü benim titremem 2 saat bişey yemedim 3 saat sonra agrı kesici yapcaz dediler ama biraz agrılarım vardı dayandım sonunda yaptılar hemşireler geldi kan akışı için karnıma baskı uyguladı burda anlatılan gibi ölmedim sadece anlık acı oldu dayanılmıcak bişey değil yani burda ölüyodum bitiyodum diyenlere hitaben 😒😒 6 saat sonra ayaga kaldırdılar ben sanıyorum ki ayaga kalkınca cok acı hissetcem tam aksine kalktım yürüdükçe açıldım agrım hafifledi bir çişim gelmiş buyuk ihtimal kayısı hoşafından mutlaka yapıp götürün derim çocugumu emzirdim bir aksam kaldım ertesi günü sabahtan cıktım benim doğum hikayem bukadar şuan kızım kucagımda mışıl mışıl uyuyo darısı daha güzelleri size inşallah 🥰💞♥️💮💮🌸