Smgesmge Nehir-Poyraz benim doktorum da bu kontrolde dondurma tavsiye etti kalori arttırmak için şaşırmıştım.
Serenkrglmz Nehir-Poyraz bunu kesinlikle deneyeceğim 🤔 İlk zamanlarda çok yerdim haftasına göre iyi giderdi doğru söylüyorsun teşekkür ederim 🙏🏻
haticerabia45 Nuryldrm13 limon sıkıp yiyebilirsiniz yada bazen bal veya çikolata ilave ediyorum tadını bende sevmiyorum aslında,zorluyorum kendimi faydasından dolayı 🙈
Seyma_slk Lara35 peki son 2ayda bunu nasil kullanabilirz ben suan 18haftaligim simdiden bebek kilo almalimi sizce haftada 3gun kullansam yeterlimi dahami iyi olur
Yamur12345 Dyg11 vala cnm üçüncü çocuğuma hamileyim yiyorum bi sakıncasını görmedim sende yee tafsiye ederim
defneninannesi44 Hasrett61 tahin pekmez sürekli yedim mutfağa her gittiğimde Günlük ort 100 gr kaşar peyniri fındık badem ceviz kuru kayısı kuru üzüm günde yarım lt süt 3 tane muz (bir tanesini ballı muzlu süt şeklinde) gece pekmez şerbeti tavuk salatası balık günde iki tane haşlanmış yumurta yedim benim bebeğim küçüktü doktor ekmek yasakladı ben de bu şekilde beslendim ve kilo aldı ☺️
Deletedmom_7 Serenkrglmz 2.250 gr doğmuşum ben. Senin doktorun abartmış. Kaldı ki 38. Haftadasin 40. Haftaya kadar gelebilirseniz yine alır kilo
dml33 Yamur12345 sakatat yasak ama ciğer yiyebilirsn dedi banada doktor zaten sürekli yenilen biside deil olursa yiyorm😀
Tansum Meryemtolga ben buna inanmıyorum 😀 benim eşim de 4 kg ben de3.5 doğmuşum ama bebeğim 35 hafta da 2400 gram 🥺🙁 5 gün eksik kilosu yani çok ta sorun değil ama demek istediğim anne karnında bebeğin kilosu belirlenirmiş zaten ki benim durumum farklı zaten kan akımı yavaş olduğu İçin böyle
Meryemtolga Tansum Saglikli olsunda 300 500 gr onemli degil dogunca tamamlar hic bunlari dusunup takinti yapmayin. Rabbim saglikli shatli kucaginiza almayi nasip etsin.
Gookceeeee Hasrett61 muz,kaşar peyniri,ceviz,kuru üzüm,fındık ben oğlumda bunlardan çok yedim balık şuan artık yaz yenmez belki ama kilo yapıyor her akşam yiyordum
mgcyldz Lara35 Ben şuan 14 haftalık gebeyim daha kilo almadım. Bu hafta avokado yerine yulaf ekleyerek aynı tarifi yaptım. Çok mu kalorili bilemedim atom gibi diyorlar 🤣 Bundan her gün içsek sanırım acayip kilo alırız 🤣 Çok kilo almak istemiyorum bebek beslensin istiyorum o yüzden hafta da 3 defa mi yapmalıyım?
Lara35 mgcyldz bir gün yap bir gün yapma öğle yemeği niyetine iç canım ben öyle yaptım 2 gün sonra doğuruyorum .10 kg aldım . Ki zaten 7-8 kg si göbekte . Sende dediğim gibi yaparsan almazsın bence.