yasemin9222 Merhaba hanımlar 23 mayısta aşılama olacağım ama normal mi yoksa mikroçiplimi arasında kararsız kaldım doktorum ikisi arasında pek fark yok dedi ama isinden biri ile hamile kalan oldu mu. Eşimde de ileri hareketlilik az.
Yarenn92 yasemin9222 bana tüp bebek doktorum mikroçip aşılama yapıcaz demişti o daha iyiymiş önceden vitamin desteği gördük eşimle en son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım
yasemin9222 Yarenn92 eşimde alıyor vitamin desteği bende geçen ay rahim filmi çekindim simdide gonalf ile yumurtalarım büyüyor mikrocipe sıcak bakıyorum bende inslh tutar bakalim
Yarenn92 yasemin9222 inşallah canım hayırlısıyla Allah sanada tattırsın o duyguyu bende daha çok yeniyim 6+5 olduk bugün haftaya kalp atışı için gidicem
yasemin9222 Yarenn92 inşallah sağlıcakla kucağına alirsin catlatma igneside oldunuz mu hamile kaldığınız ay
Yarenn92 yasemin9222 çok teşekkür ederim 🙏 hayır iğne vermedi tüp bebek için gitmiştik gerek kalmadı aşılamaya rahim filminden sonra hamile kaldım bizde beklemiyorduk vitaminlerden mi filimden mi birazda kilo vermiştim pcos vardı doktor diyetle zayıflamamı istedi 10 kilo verdim
yasemin9222 Yarenn92 çok iyi maşallah. bende de var pco bakalim bizim nasip olmadı 8 aydır tedavi görüyorum doktor tüp bebek yapabiliriz dedi de ben bir kere asilama yapmak istedim bu ay bakalim hayirlisi
Yarenn92 yasemin9222 doktorum bana önce mikroçip aşılama yapalım dedi eyer tutmazsa tüp bebek 2nci seçenek diye söylemişti aşılamada çok yüksek ihtimalle tutar demişti. inşallah senin tutar ve sağlıkla kucağına almak nasip olur bebeğini 🙏