Emine003 Umay0065 canım geçen bi arkadaşım doğum yaptı 36+6 da bebeği maşallah küveze girmedi 🤲🌺 İnşallah senin bebişin de girmez canım 🤲❤️
Masal53 Umay0065 hayır canım bi sıkıntı olmaz korkma kilosu ve gelişimi iyise hiç bi sorun yaşamazsın içini rahat tut niye korkutuyosun kendini
Deletedmom_33 Umay0065 Sıkıntısı yoksa girmez. Ben 37+3 de yaptım doğum doktor solunumda belki sıkıntı olabilir en fazla demişti dediği gibi de solunum sıkıntısı ile doğuş yenidoğan ponomonisinden 12.gun çıktı yoğun bakımdan. Röntgen de ciğerlerde kristalleşme görüldü. Yoksa kilosu 3030 idi odaya getirilecekti
Kubos01 Haftayla küzevin ilgisi yokki çocuğun sağlık durumu iyiyse girmez 36 dan sonra normal zaten doğum yapmak kızım 34 haftada 2400 doğdu kilosu iyiydi ama 12 gün yattı kuzenim 1800 dü bebeği 2 gün yattı çıktı küvezde 40 haftalık bebekte vardı
Umay0065 Masal53 bilmiyorum canım şu an yatisim yapıldı sancı verildi bekliyorum. Bebegim iyi olsun başka bir şey istemiyorum 🙄 kuveze girsin istemiyorum
1Gokturkannesi Umay0065 Canım erkene mi alındı içini ferah tut kuzum sağ Salim kucağına alacaksın inşallah hiç küveze de girmeyecek rahat olmaya çalış kavuşmaya odaklan 🙏 Dualarım seninle 🥰
Umay0065 1Gokturkannesi evet canm bugün kontrol vardı. Doğum verdi doktor. Sancı verildi bekliyorum 😔
Umay0065 ikizannesi23 inşallah canım kilosu 2 buçuk ve üstü sanırım ama bilemiyorum inşallah sağ salim kavuşuruz bebisimle🤲🏻
Mlkysf Umay0065 36 haftadan sonra prematüre sayılmıyor canım zaten hiç bir sıkıntı olmaz allahin izniyle ablamda 36 da doğum yaptı 2500 le elhamdülillah bir sıkıntı olmadı
yarenaygk34 Haftayla alakası yok bende benim ilk doğumumda 37+4 de 3120 doğdu oğlum 6 gün kaldı küvezde solunum sıkıntısı dediler normal doğumdu gelişimi iyiydi ama girdi küveze