2022Mom2022 Ballar günaydın 8 haftalık bebeğimi ilaçla düşük yaptım 24.gün bugun ve test yaptım hafif silik çizgi çıktı bu mümkünmü henüz adet olmadım düşükten sonda
Fidan_14 2022Mom2022 düşükden sonra hcg hormonun etkisi kala biliyor ve adet gecike biliyor insAllahki hamilesiniz amma bu kadar erken ola bileceyini düşünmüyorum Allah gönlünüze göre versin kucanızı boş bırakmasın Amin
Princessmom 2022Mom2022 düşük sonrası adet olana kadar poztf görüneblyor testler beta sıfırlanmıyor hemen aynı durumu yasamıştm
2022Mom2022 Semayavuz_69 Aynen benimde mantığım almıyor ilginç olan şu dün inanılmaz baş dönmesi yaşadım bi kaç saat önce daha önceki hamileykende aynı olmuştu bende dayanamadım test yaptım şok oldum
Nesliihang Düşükten sonra beta hcg hemen 0a düşmüyor 1 ay buluyor tamamen sıfırlanması bende öyle olmuştu herkeste öyle oluyormuş. Oyüzden testte silik çizgi çıkmış olabilir
2022Mom2022 Semayavuz_69 pazartesi tekrar test yapıcam eğer daha belirgin olursa mantıken yükseliyor denilebilir o zman hemen kan veririm ama çizgi iyice yok olmaya başlarsa hala vucüt anca attı derim hemen pazartesi gelsin inşallah
cerenmemisss Canım aynısını yaşadım ama sonuç hüsran. İnşallah hamilesindir ama mümkün değil gibi yine de Allahın işine sorgu sual olmaz
2022Mom2022 cerenmemisss Hakkımızda hayırlısı pazartesi tekrar yapıp emin olayım daha belirgin olursa çizgi kan veririm öyle olmassa zamanını bekleriz artık
cerenmemisss 1 ayda bile sıfırlanmıyor sen git bir kan testi ver. Pzt bir daha ver değerin artıyorsa inşallah hamilesindir.
2022Mom2022 cerenmemisss bende hayal kırıklına uğramak istemiyorum pazartesi tekrar test yapıyım eğer dahada belirginleşirse çizgi emin olurum o zaman kan veririm anca☹️