alisinannesi10 25 haftalık gebeyim bebeğim ters pozisyonda. Pozisyonu öyle olup sonra değişen var mı ben sezeryan olmaktan korkuyorum. Bildiğiniz teknikler var mı pozisyonu değiştirecek
Sevvalkaya alisinannesi10 Canım Ben 28 haftadayım benimkide makat şu anda daha erken telaşlanman için 35. Haftaya kadar sürekli pozisyon değişir bebekler döner Allahın izniyle bebeklermiz
Ozgeozgul alisinannesi10 bende 28. Hafta da en son makat gelişliydi 31 de randevum var bakalım dönecek mi doktor daha erken endişelenme dedi
Merve_tna alisinannesi10 bence zamanla döner ben 33 haftalığım daha yeni dönmüş geçen hafta gittiğimde doğum pozisyonunu almış demişti bu haftalarq kadar benimkide hep tersti
Ozlemsarap Merakımdan soruyorum 24. Haftadym kaçıncı haftadan itibaren pozisyonu önemli oluyor acaba en son 21 den gittim detayliya makat duruyordu duruşuyla ilgili yorum yapmadı doktorum
FatmaNur_27 alisinannesi10 34 deyim hala ters 37 de tekrar bakcak doktor bol yürüyüş yapıyorum öyle kalırsa mecburen sezeryan olucam