Hamisannesi 5 aylık bir anneyim ama sütüm çok az gelmiyor benim gibi olan varmi bebeğim göğüsü tutunca hemen bırakıyor nasıl çoğalır sütüm
Derya Hamisannesi tahinim çok süt artırıcı özelliği var o şekilde yiyemiyorsan da tahin helvasını dene ve ciddi anlamda bol su iç 🌸
FDM220 Hamisannesi bol bol emzir sütüm yok diye emzirmemezlik yapma sürekli sağ. 2 gün boyunca hiçbir iş yapma sadece emzir süt sağ faydasını muhakkak görürsün
Dilhunizade Hamisannesi bestlak damla rezene çayı ve yeşillik hurma yiyorum ve cok faydası var tabii bol bol su icmek dinlenmek de lazim stres yapmayin asıl sutu etkileyen stres
yenihamiscik45 Aynı durum bende de ama ben yeni doğum yaptım tahin helva yiyorum rezene çayı içiyorum gelmeye başlıyor
Derya Hamisannesi sezeryanda 3-4 gün gelmemsi çok doğal asıl böyle stres yaparsan hiç gelmez lohusalığın 2. Gününde sütü kesilen biri olarak söylüyorum stres yapma lütfen bu da etkiliyor sen sürekli emzir sağ sıcak tut 🌸
Hamisannesi FDM220 deneyeceğim ama 5 aydir böyle mecbur mama vermek zorunda kalıyorum doymuyor memeden surekli ağlıyor
FDM220 Hamisannesi doymadığı zaman mecbur mama verirsin tabi ama dediğimi yap mutlaka çok fayda görürsün sadece 2 gün bol bol emzir baş başa kalın ten tene temas yapın koynuna al orda uyusun sen onun o senin sıcaklığını hissedin. Ve kendi kendine sütüm var ve daha fazlası gelecek diye söyle ilk başta kendin inan ve vücut gerekeni yapacak emin ol canım. Birde her emzirmeden sonra mutlaka sütünü sağ ki sinyal versin daha fazla süt üretimi yapsın https://imgyukle.com/f/2022/05/20/RZ1kEU.jpgb birde şu duayı oku bol bol