Mnk16 Birde bu ilaç tuvalet mi getiriyor yoksa içeride sertleşmiş gelen ama çıkmayan tuvalete mi çıkartıyor 😔Dünden beri ağlıyorum artık tuvalete çıkmak istiyorum denemediği doğal yöntem kalmadı son çare bunu aldım.
minnnie Mnk16 Dışkıyı yumuşatıyor. Benim de kızımda vardı kabızlık, cocuk olmasına rağmen sabah aksam 20ser ml verdiğim oluyordu. Yeni başladıysanız ilk once yüksek doz alın ancak etki eder.
Minigindunyasi Mnk16 bende hiç bir etki yapmaya csurup umarm sende yapar bide zeytin yağı iceblrsn sabahları bir kaşık
Mitra Mnk16 merhabalar 4. Seviye hemoroid yaşıyorum bir haftadır ölmek üzereyim doktor bana bu şurubu verdi yarım ölçek iç dedi . Yumuşatıyor ve tuvalete çıkmaya yarıyor. Tam ölçek içme dedi ishal olursun yarım ölçek yeterli
Mnk16 Mitra bende 15 ml içtim tam ölçek içmeye korktum kuzum bekliyorum bakalım ne zaman faydasını gördün peki içtikten sonra
Mnk16 Mitra göremedim lavma yaptırdım ama yarım ölçek almıştım doktorum kızdı tam ölçek sabah akşam alsaydın dedi eczacıyı dinledim yani aama benimki ilaçla çıkmazmış zaten 🤣 lavmanda anladım
Mitra Mnk16 valla benim doktorum tam ölçek alma doğurmak üzeresin bu durumda ishal olmanı istemem dedi. Her doktor başka bir şu söylüyor. En azından rahatlamış olmana sevindim. Benim hala şiş ama en azından daha az ağrıyor
Rabiaugur Mnk16 tam ölcek sabah akşam içince hemen etki ediyor bana ishal gibi oluyorum ama bi kereye mahsus sonra yine aynı