Aslan02 Kızlarrr bizim 1. Yılımız dolmak üzere 11 haziran evlilik yıl dönümümüz☺️ Ama miniğimizde bizimle simdi 18 haftalık o gün 21 haftalık oluyoruz. Ne gibi şeyler yapılabilir😊 birbirimize fikir verelim aydınlanalım❤️
benimmdunyamm Aslan02 yani evde güzel bir yemek güzel bir masa hazirlanabilir yada dışarı yemeğe cikabilirsiniz
Aslan02 Aslan02 Evlendiğimizde balayına gidememiştik eşimin işinden dolayı yogundu. Bu yıl düsünüyodum 3-4 gün bi kaçamak ama hamilelikte zor olur diye düsünüyorumm
Hasretaytemur Aslan02 ben evde yemek hazırlamıştım masa mum vs o şekilde yapabilirsin sende sonra dans etmiştik :) kasım da bizim bu yıl doğumuna denk geliyor Allah kısmet ederse ne olur bilemem
Aslan02 Hasretaytemur bende öyle yapmayı düsünüyorum eşim bi yerlere gidelim diyo ama o parayı bebeğime harcamak istiyorum😁
Mucizeminnos Hediye ne almayı düşünüyosunuz kızlar benim de 4 haziran yaklaştı ama aklıma hiçbişe gelmiyo gerçekten fikir veren olur belki🌸
Deletedmon00881 Aslan02 biz hep güzel bi pasta yanınada içecek alır çocuklarla oturup afiyetle yer kalkarığk😁😍
zeylifestyles Nevşehir’de yaşıyoruz ve burada tanıştık. Hatta ilk buluşmamızda gün doğumunda balonları izlemiştik. 30 Ağustos ilk yıl dönümümüzde yine aynı şekilde gün doğumunda balonların kalkışını izlemeye Ürgüp’e gidicez.🧡
Mucizeminnos Aslan02 akıllı saati var yaa öyle olmasa seçenek olarak en azından aklımda olurdu ama onu da eledim maalesef🌸
Beyzasssss Aslan02 bizimde 18 Ağustos 1. Yılımız olcak ama o gün ya doğuracağım ya da doğum yapmış olacağım gshahahha😂
FatmaNur_27 Aslan02 güzel bir yemek yiyebilirsiniz dışarda o günü kendinize ayirabilirsiniz biz ilk evlilik yıldönümümuzde öyle yapmıştık sabah kahvaltısından geceye Kadar gezmiştik o gün sonunda hamile olduğumu söyleyerek bide kutu da testi vermiştim eşime çok güzel olmuştu😊😊😊😊😊
Gamze_yassar FatmaNur_27 yaa ne güzel benimde 2 Haziran ama bişey yapamıcam gibi görümcem bizde doğuma 10 gün var ilk evlilik yıl dönümümüz kutlayamıyacağım diye üzülüyorum açıkçası😅
Nsrn1 Aslan02 bizim miniğimiz muhtemelen evlilik yıldönümüzde veya çok yakın günlerinde gelecek plan yapamıyorum şu an 😂
Nskyhn Nsrn1 kız sizin bedavaya hediye geliyor işte 🤗🙈 bizim de 7 Haziran 1 sene oluyor aslında nikahla 1 sene oldu ama hepsini kutluyoruz 😂 eşim evde olacak sürpriz de yapamam 🤔🧐