Gulra Dün sabah sezeryan oldum sütüm gelmiyor hemşireler sırıngayla mama verdi sürekli ağlıyor bebek burnu tıkalı gibi . HEMşireler mama verdiler ama saat başı çok değil mi? Sürekli ağlıyor. 3 kez altına yaptı. O ağladıkça bende ağlıyorum. Napcam bilmiyorum cok küçük çok korkuyorum.
kizininannesi Gulra emdirmeye çalış sürekli bebek süt olmasa da emer bu sayede de süt kanalların harekete geçer ilk bir hafta zorlanabilirsin ama pes etme ilk 3-4 gün beni emdi bebeğim ama mama da verdim sonra memeyi emmeye alıştı sütte gelmeye başladı pes etme emzir sürekli. Kaç gram doğdu
nlycltk Gulra benimde gelmemişti mama verdik bizde şırınga ile yarısını dışarı çıkıyordu o yüzden biberona geçmiştim ben çarşamba olup cuma günü pompa ile sağa sağa getirmiştim canım bide eğer biberon vermek istemiyorsa kaşık biberon türleri var onlardan alıp ver yada kaşıkla yada eds sontaları var onlardan al onlardan ver mama vereceksen bile boş da olsa ilk meme ver sonra mama ver ben 3 ay 10 gün oldu sütüm çoğalmadı hiç hep mama takviyeli gidiyorum ilk meme veririrm hep sonra mama veriyorum
Deletedmom_30 Gulra canim stres yapma oncelikle sütüm gelmiyor diye stres yaparsan daha cok gelmez sürekli emzir surekli emzir cektikce kanallarinnacilacaktir ten tene temas yapin ve moralini saglak tutman lazim
kizininannesi Gulra 3.400 küçük mü sence 😊 benim kızım 2.850 doğdu şimdi maşallah emmeyi de öğrendi sütte geldi çok şükür rabbime pes etme emzir gelir sütün daha erken gelmesi için teyzene kimyon iç bol su tüket
nlycltk Gulra sağ anca gelir daha canım uzun süreli sağma yoksa yara yaparsın göğüs ucunu arada elinle sağ
Aysekalkan Gulra duşa gir ameliyat yernide dikkat et sıcağa yakın goguslerine su tut sabah akşam goguslerine sıcak su tut hem rahatlarsın hem ağrılı olmasını engeller
aysnrsvs Gulra ağlamayın sık sık emzirin bol bol su için sıvı tüketin iner sütünüz daha 1gun olmuş stres yapmayın ilk dogumum da 3 gunden sonra gelmişti sütüm
0103qsf Gulra uzulme inan gecicek bende ağlıyordm ama sonnda düzene girdi smdi sutum yetmiyor ama naplm azda olsa var dye sukredyrm
kizininannesi Gulra evet canım süt gelmezse nasıl doyacak bebek 3-4 gün mama vermiştik sonra emmeye alışıp süt gelince mamayı kestik
Dark Gulra mama gaz yapıyordur. Sizin sütünüz gelir merak etmeyin. Sıcak bir duş alın goguslere masaj yapın. 3 litre su icin
Dozden Sezeryanda öyle oluyor normal yani, sen sağmaya devam et, sütün gelene kadarda mama ver bebeğine bakma hurafelere, arada mamayı memene damlatarak emzir bebek memeye alışsın zaten ısrarla sağarsan yarına gelir sütün endişelenme…