Deletedmom404 Deletedmom411 ciddi misin öle sosyal medyadan soruya cvp veren doktor var mıymış şaşırdım valla birkaç doktora soru sormuştum hiç yanıt alamamıştım
Gayee HERkesin kendi doktoru daha iyidir tabi benim doktorunda canım Nur Beştay Hisar Hospıtalda ilk çocuğumda onun ellerine doğdu 2. De inşallah öyle olacak... ben çok memnunum 😘😍
Nananusha ben riski hamile oldugum icin en iyisini secmek zorundaydim Furkan K. nu onerdiler Acibademde calisiyo ama dogumunu ve muayine ucretini duydugumda istemedim tabikide. Acibademe detayliya gittik orda dogum yapmakcin resmen bir ev parasi yatirmamiz lazim oda bu zamanda ne mumkun. . . en iyisi Salih Dural bakalim daha 31 haftadayiz
Laurenkiz adm Maslak Acıbadem Öğretim Üyesi Doktor Esra Özbaşlı ve Florance Nightingale Gayrettepe Profesör Doktor Banu Bingöl Gönenç
Busekaratas Ataşehir Memorial da Parvana Seyidova doktorum o kadar memnunum ki şuan 9+4 olduk her muayenede ailesinden biri gibi ilgileniyor her soruya detaylı cevap veriyor gerekli herşeyi söyleyip bilgilendiriyor hiç bir soru işaretı bırakmadan yolcu ediyor ☺️☺️ Öncelikle kendi doktorum sonrada severek takip ettiğim Furkan Kayabaşoğlu ☺️
EmelBG adm https://instagram.com/opdrsevilaybozkurt?utm_source=ig_profile_share&igshid=5x4iiiq3l69d Sakarya’nın ve çevre illerin en iyi doktoru SEVİLAY BOZKURT 🎀💫.