Mutlukalp 33 haftalık hamileyim çarpıntım var fakat kalbimde çok hissetmiyorum bazen parmaklarımda atıyor bazen kulaklarımda kafamda atıyor offff
Seldaapk Mutlukalp benimde oluyor sürekli tansiyondan kaynaklı benimkisi holter taktılar hastanede sonra tansiyon ilanına başladık.
ZeyooZ Mutlukalp var var üzülme🤦🏼♀️ Öncesinde de vardı ben de şimdi daha da fazla hatta ilk haftalardan beri var şimdi 31deyim hala var ama normal
ZeyooZ Mutlukalp bi de daha önceden açılmış çok başlık var bununla ilgili o yüZden yazmıyo olabilir insanlar
aslihano Merhaba canim. Yenidogan yogunbakim hemsiresiyim ve 4+5 hamileyim. Sana yardimci olayim. Gebelik doneminde hemoglobin miktarin arttigi yani vucudunda fazla kan oldugu icin carpintilarin olmasi normal. Dakikada 10-20 sayi artabilir. Benim de nabzim 124-130 arasi,hemoglobinim 15.5
neseyigitbilek Bende 33 haftaligim yol yürüsem hemen ter boşalıyor yoruluyorum mideme genirme yanma giriyo sıkıntı basiyo daha kötü olcam diye evhamlaniyom zaten panik atakta var kafamın ici karma karışık