Gks Var mı arkadaşlar aranızda. Ben 31.haftadayım. 2 haftadır kilo almıyormış. Ne yapacağımı şaşırdım. Süt,pekmez,kaşar,muz,et,kuruyemiş ne varsa yedim. Almıyor bebek. Siz ne durumdasınız. 3 günde bir çağırıyor dr
Aysehatun Gks kaç kilo bebeğin canım?Kaşar peynir,günde iki üç bardak süt,kırmızı et,balık,ceviz badem,muz bunlar yarıyor protein ağırlıklı beslenmeye bak vitaminlerini eksik etme balık yiyemiyorsun omega3 takviyesi al inşallah alır
Lokma Gks benimde iki hafta geriden geliyordu. Çok şükür 1 haftaya düşmüş. Beslenme ve istirahat önemli. Bol su iç ve sol tarafına yat. Bebeğin geri kalmasından çok nedeni önemliymiş. Dr bana tansiyon yukselmedigi ve suyun azalmadigi sürece korkma demişti. Her insan nasıl aynı kiloda değilse bebeklerde aynı kiloda doğmaz demişti
deletedmom351 Gks Bir arkadaşa daha yazmıştım canım benim oğlumda zayıf doğacak dedi doktor 35. haftada 2500 kilosu bana kırmızı ve ve yumurta ye dedi yemeye başladım oğlum 3250 doğdu
SeydaDoruk Gks benim de bir hafta geriden geliyor ama doktor bi sorun yok dedi. 33+6da 2160 grdı. Bi hafta ile kalsa da şükür inşallah gerilemesi artmaz. Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı
Aysehatun Gks organik yumurta günde iki tane ben eksik etmiyorum organik yumurtamı ve yogurtumu bunlarda var
Gks Aysehatun deletedmom351 Lokma suyu sınırda dedi. Yüksek tansiyonum da yok. Kordon kan akışı da normal. Ama benim erken doğum riskim var. Rahimağzım iyice açılıyor yani heran doğacak. O yüzden kilo alması lazım diyor dr. Ama iki haftadır yerinde sayıyor bebek. Ben 15 yıldır yumurta yemedim yiyemiyorum. Ama onun haricinde et süt ne varsa yiyorum. Bol su içiyorum.zaten ayağa kalkmıyorum rahimağzı yetmezliğinden dolayı. Sizlerin 31.haftalarda kiloları nasıldır? Gerilik olan arkadaşlara soruyorum.?
deletedmom351 Gks 35. haftada 2800 dü kilosu doktor çok zayıf haftasına göre kilo alması lazım deyince başladım yemeye ama yumurta da yemen gerekiyor en önemli protein kaynağı
Unzile35 Gks benim 30 da 1211 gr dı bugün 32 olduk tekrar kontrol var benimde düşük kilosu forumda benle bir olanların maşallahı var
Lokma Gks 31+3 de 1600 biraz küçük dedi. 33+3 de 1680 olmuş 2 hafta küçük dedi. Ondan sonra ben daha dikkatli davrandım. 34+3 de 2200 olmuştu. 1 hafta küçük dedi. Cuma yine gideceğim. Yumurta beni de zorluyor ama haşlayıp 2 ye bölüyorum ve başka şeyler düşünürken hemen ağzıma atıyorum. İlla ki sabah yemek zorunda değilsin belki gün içinde daha daha kolay tüketirsin.
Gks deletedmom351 evet yarın deneyeceğim. isfra etmekten korkuyorum. Rahimağzımda dikiş olduğu için öğürmen kasmam yasak.
Gks Unzile35 evet ya benimde 1300 dedi şimdi bugün. Bebeğin büyümüyor dedi ayrıca. benm 27.haftada başladı bu gerileme. Anlamadım gitti
Gks SeydaDoruk sizinki maşallah iyi. 2 kiloyu geçmiş maşallah. Bizimkiler 30-31. Haftalarda 1200-1300 arası çok düşük yani. Benm doktorum öyle söyledi.
SeydaDoruk Gks ben bi yerde okumuştum kafein bebeklerin kilo almasını engelliyor diye. Çay kahve tüketiyorsanız bence tamamen bırakmaya çalışın bir de öyle takip edin.
Seten Benim yumurtadan çok midem bulanıyordu kokmasa bile sanki bana deli gibi kokusu geliyordu artık biraz karnımı doyurup daha sonra yumurtayı yiyorum 2 ye bölüp biranda atıyorum ve yerken bebişi düşünüyorum sonrada hemen arkasından çok küçük bir parça ekmek atıyorum bulanmıyor artık