Kızlar öncelikle hayırlı geceler doğum hikayemi ben de anlatmak istedim. Şimdiden söylüyorum etkilenecekler okumasın 😬 Gece 3 gibi sancılarım vardı sabah kontrolüm var diye pek üstüne düşmedim zaten katlanamayacak kadar değildi hafifti. Sabah 9 gibi hastaneye geldim nstye aldılar kalp atışı biraz düşük çıktı ve sancım çıktı. Sonra doktor tekrar alttan muayene etti ve çok zorlandım baya. Dedi çatın basık bebek dönmüş ama çatın hala basık zor olur dedi. Bebeğin de kalp atışı bozuk olunca acil sezeryana karar verdik. Normalden çok sezeryan dan korkuyordum. Belden uyuşmalı yaptılar. Başlayana kadar her şey normaldi ama sonra fenalaştı bayılacak gibi oldum sakinleştirici verdiler. Bütün hissiyatım yok oldu resmen. Bebeğimi yanıma getirdiler ama hiç bi şey hissedemedim öptüm kokladım ama his yok. Yarı baygın gibiydim zaten. Dikişi yaparken sadece konuşulanları duyuyordum. Odaya çıkardılar sonra ağrılarım oldu ama dayanılamayacak gibi değil. Bebeğim yoğun bakıma girdi başka hastaneye sevk ettiler🥺 o yanım da olsa belki daha çabuk toparlardım ama iyi olsun da o da yeter diyorum geri🤲 ilk yürüyüş baya zorladı ama yürüdüm çok şükür. İki kere yürüdüm henüz ancak kendime gelebildim çünkü. Ama şunu söyleyeyim ne olursa olsun geçiyor rahat olmak çok önemli. Ben de biraz panik atak vardı ondan böyle oldu sanırım. Ama geçti çok şükür. Hayırlısı ile kızımı da kucağıma alırsam çok mutlu olacam. Kızıma dua edin 🤲 Rabbim herkese hayırlı, güzel, kolay doğumlar nasip etsin. Anne olmak hiç kolay değilmiş onu anladım. Rabbim tüm anneleri korusun. Bebekleri de…
Uzun oldu buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim hayırlı geceler Allah’a emanet 🌼