Husna Kizlar anneden bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık çentik varmış o yüzden kilosu az olur dedi doktor böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmam lazım. Böyle bir durumu olup da bebeği kaç kg doğdu bilgilendirir misiniz lütfennn
tazebiranne_hg04 Husna bu durumda yapacağınız pek bir durum yok çok çok zayıf doğmaz ama daha minyon bir bebek olur
Efemom2 Husna 12haftada gittigimde bendede çıkmıştı kontrol altında tutucaz ded doktor zaten coraspirin kullanıyodum sakın ihmal etme dedi 21de detaylıya gittigimde düzelmişti coraspirin hala kullanıyorum
Merve201119 Husna benimde vardı centik bana birsey vermemişti doktor benim oğlum 37 haftada 3150 gram doğdu
Husna Merve201119 benim de detaylı ultrason da belli oldu ay başı kontrolüm var aspirin kullanıyorum bakalım ne dicek doktor çok merak ediyorum
Karanfil_ Husna bendede aynı durum vardı detaylıda öğrendik coraspirin başladık geçen kontrole gittik düzelmiş dedi doktor şimdi haftada 1 yada 2 kere kullanıyorum 30. Haftada bırakıcam çünkü coraspirinin bebekte gelişim geriliği yapabileceğini söyledi doktor