TugceArslan 32+4 üm. Ara ara burnum kanıyor. Sizde de oluyor mu? İkinci hamileliğim ilkinde hiç yaşamamıştımm
Hapyymami55 TugceArslan ilkinde bende yaşamadım kanama seklinde olmuyor ama başka türlü oluyor hamilelikde normal diye biliyorum sagdcee fazlası zarar
seymaseda TugceArslan Canım ilk gebeliğim ve gebeliğimin başından beri yaşıyorum kbb’e çıktım iltihap dedi geniz akıntısı filanda oluyordu ne olur ne olmaz sizde bi gidin ihmal etmeyin ☺️
Nrycvn1994_ TugceArslan bende ilkinde hiç yaşamadım ama ikinciye hamileyim 4.5 aydan belli burnumda kanama bazen boğazımdanda geliyor
Saregiller55 TugceArslan ayy benmde ilk hamileliğimde birden başım ağırıyordu burnum kanadı durdu tansiyon dedi bana da hemşire ne alakaysa artık halen anlamadım bi kere oldu ama çok korkuttu durmadı baya kanadı
TugceArslan seymaseda Küçükken damarlarım çatlaktı. Kbbye gidip damarımı yakmıştırmıştım. Taaa o zamandan beri kanamıyor. Ondan mı acaba? Haklısınız bir gideyim
TugceArslan Saregiller55 Bana da sağlık ocağındaki hemşire yüksek tansiyondan olabilir dedi ama baktı düşük çıktı hatta. Benmki tansiyon değil ama sanırım