Ruveyda_baskapan Oğlum büyüyor inşallah kucağıma alır doyasıya mıncırırım vakti geldiğinde ❤️ Şikayetlerim yok değil tabii mesela bel-sırt ağrım , kalça ağrısı , hareketlerin düzensizliği , iştah artışı 🙄🙄🙄
Ruveyda_baskapan Esraa1453 bundan önce su kabağı olup şimdi Hindistan cevizi olmak tuhaf geldi bana 😂 su kabağı daha büyük çünkü 😂😂😂
Elif1666 @Ruveyda_baskapan 28+2 aynı şikayetler bizde de mevcut ama olsun günden güne büyüyoruz ve gelişiyoruz hatta hareketlerin artışı tad bile veriyor umarım herkes için kolay doğum yapmak ve bebislerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur. Şimdiden Allah bir avazda kurtarsın insaALLAH 🤗
_Arslan_ Ruveyda_baskapan nefes darlığı bel ağrısı sırt ağrısı ayak ağrısı ama o iştah varya 4 15 gün önceye kadr midemden doğru düzgün yiyemiordum ama o ayların acisini bu 15 günde çıkardım diyebilirim dünyayı ekmek arası yapıp yiyesim gelio 🥴
Ruveyda_baskapan _Arslan_ evet ekmek demişken canım ekmeğin içine hep annemin yaptığı karışık kızartmayı koyup yemek istiyor 😂😂😂
Asel2520 Ruveyda_baskapan maşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 32 hafta kereviz olduk ikizlerimle 🌸
Asel2520 Ruveyda_baskapan valla bende merak ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir şekilde gelsinler inşallah 🌸😊