Gulnur-sumer63 8 haftalık hamileyim mide bulantısı kasık agrisi yaşadım buzamana kadar ama dünden beri hic belirtim yok bebeğimin kalbi durmuş olabilirmi yaşayanlar aydınlatsın lütfen
Zmra Gulnur-sumer63 38 haftamdaym neredeyse bu zamana kadr hiç hamile degil gibiydim hiç korkma canım herkeste aynı olmuyo
aydagulhaliloglu Gulnur-sumer63 Ben 16 haftalık oldum bugün gram midem bulanmadı ve kusmadım ve bebekte gayet sağlıklı. Nazar değmesin diyelim. Ama kasık ağrıları yaşadım o konuda başka biri yazar belki. Benim erkenden yaşamamın sebebi düşük tehlikesiydi. Sen kalbini dinleyebildinmi bebeğinin?
Sena_ylmaz Gulnur-sumer63 çok şanslısın bence bunun için dua et bende aynı şekilde hiç bi belirtim yoktu ne mide bulantısı ne halsızlık şükür öylede devam etti suan 36 haftalık hamileyim ve hala aynı sekılde devam ediyorr
Cananyildiz Gulnur-sumer63 korkma mantıken olumsuz bir durum olsa bile hormonlar bir anda sıfırlanmaz ki belirtiler kaybolsun. Bende yaşamıştım hatta doktora gitmiştim sorun çıkmadı. Vücut biraz adapte olmaya başlıyor ve bu durum zaten 1 gün sürüyor yarın yine başlar yani merak etmeyin
Bayancorek Gulnur-sumer63 24. haftalığım , benimde hiç belirtim olmadı. Herkeste sürekli olacak diye bir kaide yok, içinizi ferah tutun. 🤗
aydagulhaliloglu Gulnur-sumer63 O zaman canını sıkma bence. Bir dahaki kontrole gittiğinde sapasağlam bum bum duyarsın kalbini🤗 İyi düşünüyoruz iyi oluyor❤️
Deletedmom_33 Gulnur-sumer63 bende nadiren bulantı oldu oda 9da bir kez 10.hagta iki kez olarak başladı. Kalp atışı durduğu zaman ilkinde öncesinde hiçbir belirtim yoktu 10 gün lekelenme devam ediyordu sade. Ogun kasik ve bele giren gittikçe artan kanamayla birlikte ağrıyla uyandım.
Hapyymami55 Gulnur-sumer63 kontrolün ne zman ağrı kanama vs yoksa sknti yapma çok çok fazla endişe duyuyorsan yakın zmanda git doktora en azından için rahatlar
Ruveyda_baskapan Gulnur-sumer63 belirtiler çok mühim değil takılma öyle şeylere, kanaman olmadığı müddetçe korkma
Karpuzannesi Gulnur-sumer63 hayır olabilir böyle şeyler ben de de hiç belirti yok ama sıkıntı yok hersey yolunda
Cnsasln Gulnur-sumer63 canım 11 haftalık hamileyim hiç belirtim olmadı kısa sürmüş olabilir mide bulantın korkmana gerek yok