Busrakalperay Kızlar birseyi merak ediyorum sizlere sormak istedim Annenin kilosu sabit kalıyorsa bebek yine de kilo almaya devam ediyor mu var mi bilgisi olan 🤍 benim kilom sabit kalınca sanki bebek kilo almıyormuş gibime geliyor hep
Rabia_balikci Busrakalperay bebek kilo aliyor tabikide bebeğe kilo aldiriyo yediklerin sen almasan bile bende de öyle oldu kiloyu ben değil bebek aliyor
Menek16 Busrakalperay Tabi ki alıyor bende ilk 3 -5 ay kilo almadım ama bebeğim için doktor iri bi bebek demişti :)) hala da aynı iriyiz 1 haftacık önden gidiyoruz:)
Dilhunizade Busrakalperay evet annenin kilosu sabit kalınca bebek kilo alır tabii. Mesela ben ilk cocugumu 39+6 iken dogurdum ve 70 kilo ile gebe kalmistim +5 kilo ile doguma girmiştim bebegimde 3200 gramdi. 2.dogumum 1 ay once oldu tekrar 70 ile gebe kaldim 78 ile doguma girdim
_Arslan_ Busrakalperay ben hamileliğimde okadr kustum ki kilo almadım asla ama maşallah oglum en son kontrolde 820 Gr di doktor haftasına göre iri demişti
Pineapplee Busrakalperay ben kilo verdiğim halde bebis kilo almaya devam etti merak etmeyin sizinkide alıyordur 🙏🏻 Siz veriyorsunuzdur bebis aliyodir