canimbeybimmm Uygulamaya göre son 30 kaldık ama, 1 hafta önden gittiğimizi hesap edersek ve sezeryan da olursa çok daha az günümüz kaldı gibi 🥹 heyecan dorukta. Siz de durumlar nasıl güzel annişler 🌹
kuzeyinannesi_ canimbeybimmm Uygulamaya göre 55 ama sezaryen olacağım için doktorumun verdiği tarihe 45 gün kaldı 🥰
PrensS_annesi canimbeybimmm 35+3 uz Doktor um 38 de alırım dedi sezeryan olacak. Çok az vaktimiz kaldı. Sosyal medya da canlı yayınlarını izlediğim Doktor larin çoğu 39 da alınmalı diyor . (bende 39 istiyorum aslında tabi önceliğimiz sağlığı ) Akşama kontrol um var ve henüz gün de vermedi bakalim ne olacak 🙁
canimbeybimmm kuzeyinannesi_ ne kadar erken tarih vermiş doktorunuz. Benim ki hala konuşmak için erken diyor 🥲
kuzeyinannesi_ canimbeybimmm Tüp bebek olduğu için riske atmamak adına sezaryen dedi doktorum bi de normal doğum tarihim bayramdan hemen sonraya görünüyordu bayramdan önce 38. Haftada alalım bebişine kavuş dedi ☺️
Yunrey canimbeybimmm bende 36 haftalık oldum da ama başı hala sağ tarafımda anlıyorum bazen deve horgucu gibi yapıyor çünkü döner mi bilmiyorum sizin yeni mi döndü
canimbeybimmm Yunrey geçen hafta dönük değildi bilemiyorum sık sık dönüyor mu ne desem yalan olur ama ilk kez bu pozisyonda gördük 🙏🏻
canimbeybimmm PrensS_annesi benim de doktorumun asistanı ilk gebelikse hocamız 39 dolmadan almıyor demişti
tugcesari Uygulamaya göre son 10 günümüz kaldi bakalim ne zaman dogacak kizim pazartesi çatı muaynem var 🙈
Emine003 canimbeybimmm benimde son 31 canım uygulamaya göre 35+4 olduk ama inşallah 37 ye kadar bekler 37 yi baz aldık hep en başından beri son 10 diyoruz inşallah risklerin azalmasi için en azından 🥰🤲 benim erken doğum riskim var canım o yüzden şu 10 günü de atlatırsak içim çok rahatlicak 🌺