Kumsal20 Karın ağrım var sertleşti şişti sancilaniyor doktorun buscopan plus kullan dedi siz ne şikayetinizfe kullandıniz ???
Menek16 Kumsal20 parol ve minoset dışında çok çok nadir ekstra ilaç önerirler normal de buscopan da çok hafif bi ilaç değildir gebelikten önce regl döneminde içerdim buscopan apranax ve ya majezik
hukukcuanne_06 Kumsal20 o haftalarda karnımın sertleşmesini maden suyu içerek giderebiliyodum. Muhtemelen magnezyum eksikliği yaşıyorsunuz. İlaçtan önce maden suyu deneseniz mi?
Kumsal20 hukukcuanne_06 şimdi içiyorum deneyelim bakalım ilacı daha almadım gecirmeye uğraşıyorum canım
Sureyya374 Benim de geçen hafta sertleşme olmuştu normal sertleşmeden farklı, ağrı şeklinde. Serumun içine buscopan ampul koydurup taktırdı doktorum, eve de buscopan plus yazdı, şikayetin olursa içersin dedi 27 haftalığız bu arada
Kumsal20 hukukcuanne_06 🙏🙏🥰🥰 bebeğime bişey olmamıştır demi? Sürekli endişeleniyorum hissetmiyorum dahaa 14 haftalığım ya aklımda sürekli 😔
hukukcuanne_06 Kumsal20 yok canım olmamıştır inşallah hep yaşadık böyle şeyleri, burda başka arkadaşlar da vardı onların da maden suyu içince geçmişti ben şimdi 24 hafta oldum çok şükür iyiyiz ikimiz de🥰 güzel düşünün kalbinizi ferah tutun🙂 kan tahlili verebilirseniz magnezyum a baksınlar ya da yine tekrarlarsa kasılma karın şişliği durumu doktorunuza diyin magnezyum takviyesine başlarsınız en olmadı. Benim 18.haftada bacak kramplarım başlayınca verdi magnezyumu 14 15 teki karın şişliği için maden suyu yetiyodu
Kumsal20 hukukcuanne_06 anladım canik doktoruma söyledim buscopan iç dedi dün sadece hani rahim büyüdükçe ağrı yapar kasılır diyor hep ama benim dün çektiğim ağrı gaz üşütme de vardı bence biomiyorum yine de şimdi karnım inince yumuşayınca da bebek için endişelendim sağlıkla al kucağına sende canım inşallah bizde o zamanlara hemen ulaşırız hissedebilsem korkmucam seyirme oluyor ama bebek mi bilemiyorum 😊
hukukcuanne_06 Kumsal20 o haftalar ben her hafta bi sebep çıksa da ultrasona gitsem diye bekliyodum 🤭🤭 iltihap sıkıntım olmuştu da haftalık gitmiştim bebeği gördükçe rahatlıyor insan sizi çok iyi anlıyorum ama az kaldı 18de falan hissettim ben hareketlerini inşallah siz de o günlere gelirsiniz hemen🥰
Kumsal20 hukukcuanne_06 amin canım inşallah bende öyle ultrasonda baktırmak istiyorum sürekli Haziran’da bidahaki randevum cinsiyetini net söyleyecek gecmiyo da zaman😀
hukukcuanne_06 Kumsal20 bi sıkıntı yaşamayın da yeter ki sabit düzenli kontrole kadar sabırsızlıkla beklemek en güzeli, Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin🥰