Cannsu8 25 gün olacak sezaryan olalı şunları söyleyeceğim , normal doğumdan aşırı korkuyordum bu yüzden sezaryan istedim ve canım aşırı tatlı kendi kendime diyordum sezaryan sonrası yatarım kalkmam kimse benimle muhatap olmasın evime gelmeyin derdim aileme öyle bi şeydi 😂 sezaryan olacağım gün korkularım vardı heyecan da vardı tabiki damar yolumu açarken ağlayacaktım beni en çok korkutan da damar yoluydu maleswf , ameliyata indim belime yapılan iğne gram hissettirmedi o kadar hafif ki anlatamam , ama o damar yolu korktuğum gibi de oldu aynı zamanda hemşirenin eli ağırdı🫣 neyse ameliyat bitti odaya çıktım uyuşmalarım saatler sonra geçmeye başladı ilk ayağa kalktım da acı hissettim hatta eşime dedim ki beni kollarımdan tutup kaldır hemen ayaklarıma basmadım Sonra yürümeye başladım ve ne kadar çok yürüme o kadar iyidi , ameliyat gecesi sabaha karşı tek başıma kalktım tuvalete gittim eşimle annem uyuyordu 😂 ve emin olun bebeğiniz için hemen ayaklanıyorsunuz o kadar korkulacak yada kötü değil ben 3 gün ev temizliyordum 🫣