Tugbagvn 39+5 im kontrol için hastaneye geldim nst de sancı çıktı galiba kasıklarım da biraz ağrıyodu doktoruma söyledim alttan muayene yaptı, bu arada alttan muayene kadar kötü bisi yok benim canım çok yandı yalvardım doktoruma yapmayın acıyo diye neyseee.. Doğumun daha başlamamış ama biz seni yatıralım sancın var dedi. Şuan yatıyorum hastanede. Kan ve idrar verdim az önce de nst çektikler bekliyorum bakalım ne olacak 😒😒
EmelBG Tugbagvn Evdede sancı çekebilirdin canım ki ne diye hastanede duruyorsun bi 7-8 cm olsaydıda hastanede bekleseydin daha psikolojik olarak iyi olurdun belki 🎊
Tugbagvn mucizemizibekliyoruzz İnşallah 🙏🏻🙏🏻 Şuan icin hiçbir doğum belirtisi yok malesef. Yarın çıkaracağını söyledi doktor. Oğlumun doğası yok galiba 😞😞
Tugbagvn EmelBG Doktorum yatış dedi sancım olduğu icin bende anlamadım. Şimdi de diyoki yarın cıkarıcaz 😒 Zaten çıkmak istiyorum burda doguramadıgım zaman daha kötü oluyorum en azından evde daha rahat daha temiz bi ortamda olurum
Tugbagvn ElifKarata Doğum yapabilirsem eğer çok güzel bi şekilde doğum hikayemi yazıcam ama ne sancım var ne acılmam ne suyum geldi ne bisi. Hiç bisi yok meydanda 😒