babysare Kızlar 33+3 hamileyim bebiş karnımı deprem olmuş gibi titretiyo sallıyo resmen😃😃 tekme veya hareketi değil ama net belli neden oluyo bilen var mı sizde de oluyor mu
Gamzeates babysare vallahi iki gündür benim de şiddetli bir deprem var içim de 😂😂 29+5 olcaz beden oluyor acaba
Menek16 babysare daha az önce araştırmaya çalıştım şimdi konuya denk geldim😅 28+5 olarak titremeye devam😅
Appayipyip babysare ben de bebek öyle titrek gibi olunca çişini yapıyor falan diye görmüştüm sağda solda 😂
babysare Cansuzana ahahaha koptum yorumuna🤣🤣valla bende anlamadım ara ara oluyodu ama özellikle bugün benimkide titreşim modundan çıkamadı mesajı yazarken bile az önce karnımı salladı resmen 6.7 şiddetinde. İzmir’deyiz biz burda da çok deprem oluyo ayak uyduruyor galiba memleketine
Gamzeates Aylin0708 ya hıçkırık olunca durmayan bir pıt pıt hissediyorum içim de titreşim farklı gibi geldi ya 😂
Dlr48 Bende bıyerde yada burda bır yorumda gormustum bebek plesantaya degsıgı zaman tıtrermıs gobek ama ne kadar dogru bılmıyorum tabi bazen bendede cok kucuk sanıyelık olmustu