aylinpalaa Esyusil ilk gebeliğinse 13 erken gibi geldi canım bana ben 17nin sonunda hissettim ilk kez
Bgr_cgn27 Esyusil benim ikincim şuan 15 im ve 12 de damar gibi atıyordu ve sanki kayıyor gibi hissetmiştim halada arada bi hissediyorum
Esyusil aylinpalaa yok ikincisi de ilk gebeliğimdeki haftasını hatırlamıyorum bugün bi hareket gibi hissettim de ondan merak ettim en erken kaçta hisseden var diye
Bgr_cgn27 mimir ben doktoruma da söyledim güldü birşey demedi öyle erken ama vücuttan vücuda değişebilir demişti
Deletedmom627372 Esyusil ilk bebekte 18-20 li haftaları bulmuştu şu an 17 haftalık 15 den beri hissediyorum
Gulsurmeli Esyusil Pek sanmıyorum 16. Haftada ufak kıpırdamalar vardı ama emin değildim 18+1 haftalıkken tam anlamıyla hissettim
DorianGray Hareket şeklinde değil ama yer değişimini kayma şeklinde erken dönemde hissettim ben. Hissedebilirsin canım güçlü şekilde olmasa bile
ulkuhandhm Esyusil 17 haftalıkkrn hissettim ilk ufak ufak şimdi çok net bir şekilde kendisini belli ediyor artık 🥲
bebegimmm123 Ben 18+2 yim hala hissetmiyorum ya😒ilk hamileliğim çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğimi, umarım artık hissederim önümüzdeki günlerde
Because bebegimmm123 oynuyordur da siz anlamıyorsunuz.ilk gebelikte geç hissedilir.karın kası yada yağı ilede ilişkili bi durum.
hukukcuanne_06 16 17 de bişiler oluyodu da gazdır barsak hareketidir diye konduramıyodum 18 itibariyle hissettim diyebilirim. Şimdi 24+4 maşallah içerde parti var🥰