Tubiiiiif Kızlar 12 haftalık kontorele gittim geçen doktorum 16 haftalık olunca çagırdı kontorele ilk gebelik olunca tecrübesiz oluyor insan bana bir geç geldi sizede sorayım dedim cinsiyetinide ozaman öğreniriz dedi göremedi çünkü
Bmom Tubiiiiif normal ayda 1 çağırır sorun yoksa cinsiyet 16. Haftada kesinleşir gittiğiniz de söyler ☺️
La_le Tubiiiiif canım bende 12 de gittim cinsiyetini demedi göstermiyor dedi 16 da tekrar gittim ozaman öğrendim 19 net dedi cinsiyeti 16 haftda tahmini dedi oda
Sehrbnon12 Tubiiiiif canım bende 6 haftalıkken gittim 10 haftalık gel dedi risk olmadıgında öyle gec cagırabiliyor kuzum bisey olmaz benimde ilk gebeligim bende dayanamıyorum 2 haftada bir gidiyorum
Tubiiiiif Ozge risklim aslında 2 kere kanma şeklinde lekenme oldu dinliyorum sürekli progestan kullanıyorum
a_burcu_bur Sehrbnon12 ben bugün gittim, kese göründü ama bebek yok. 10 gün sonra gel dedi. Görünür ve kalbi duyulur inşallah 🤲🏻
Teslimeesma 21 Nisan’da gittim en son ve 30 Mayıs’a gün verdi şuan 16+2 haftaligiz doktor kontrolüne kadar cinsiyetimiz de netleşir doktor da sıkıntı görmediği için 1 aya randavu verdi Tubiiiiif
a_burcu_bur Vera09 sizin kese göründüğünde bebek var mıydı. Ben bugün gittim kese göründü ama bebek yok, 10 gün sonra çağırdı. Görünür ve duyulur inşallah 🤲🏻
Tasbebek Tubiiiiif bende aynıyım canım 12 de gittim şuan tam 14 16 da çağırdı bi daha 10 Haziran da insan sürekli merak ediyor 😢 cinsiyet te göstermedi benimki 12de
Tubiiiiif Tasbebek olsun canım az kalmış görürüz inşallah saglıklı olduklarını duyalım hep inşallah 😍
Patito__ Tubiiiiif benide 4 hafta sonra çağırmıştı ama o arada gitmediğini çok pişmanım cnku gitmeden iki gün önce erken doğumda bebeğimi kaybettm smdiki aklm olsa okdr beklemem cnku o ara bir komplikasyon olduysada farkedilemedi bence başka yere 15 gün sonra bir kontrole gidin derim bnm smdiki aklm olsa giderdim amacm korkutmak deil herkesinki öle olck die bisy yk ama bndn snra okdr ara vermem
Tubiiiiif Patito__ kaç haftalıkdı canım valla bilmiyorum inşallah kötü birsey olmaz saglıkla alırız kucamıza insallah
Birseniz Tubiiiiif bende ayda bir kontrole gidiyorum cinsiyetini 15 haftalıkken öğrendik hem cinsiyeti öğrenirsin diye demiştir hemde haftası daha küçük hastanelere fazla girip çıkmayın diye hemde ayda bir kontrol normal
Mrvnehir208 Tubiiiiif 30 . Haftaya kadar ayda bir kontrol istiyor doktor ondan sonra 15 gunde bir haftada bir bu şekilde ilerliyoruz biz
Patito__ Tubiiiiif son gittiğimde 15 idi 19ken erken doğum oldu amin CNm inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin