Bsraoztop Hmz12345 meram akademi hastanesi Tülin yaman a gidiyorum çok memnunum iki ablamın da dr u oydu 3 yeğenimin ve oğluşumun doğum doktoru oluyor inşallah..
Cdem21 Hmz12345 bende konyaya ailemin yanına gelcem 1-2 ay kalmayı düşünüyorum o süreçte medova ya giderim en yakın hastane o orda hangi doktora gitsem bi türlü karar veremedim
birogretmen Meram akademi- Berna keskin ilgisi, güleryüzü ve her daim mesajla geri dönüp, cevap vermesi bir nimet resmen
Haticeeklyc Özel Büyük şehir hastanesi- Hacer yavşan Doktorumdan memnunum 250 mıuayene ücreti tahlil istediğinde ise tahliller 50 tl. Normal doğum 4250- Sezaryen 5250, inşallah bu hastanede doğumumu gerçekleştirmek istiyorum ☺
2_kezannelik Haticeeklyc ilk bebeginmi canım.Bende o doktoru normalde begeniyordum bı gün kanamam oldu acil hastaneye gittik doktoru arıyoruz gelmiyor ordakilere emir veriyo şöyle böyle yapın diye sonra doktor yok diye beni devlete yolladılar o günden sonra gıcık kaptım ondan dilli süslü ama ilgisiz biriymiş onu anladım yaklaşık 10.haftamdan sonra Dr degistirdum
Fjfhjhgjgghg Arkadaşlar fiyatlarida yazarsak bilgileniriz ben medova hastanesine gidiyorum fuat demir doktor iyi biri ilgili doğum 5200 muayene 300 olmuş zam gelmiş
2_kezannelik Tansuozp_07 canım doktorum oğluma hamileyken o yapmıştı doğumumu şimdi ikinciye hamileyim keşke tekrar ona gidebilsem 😥
AlevSysl Medicana hastanesi Hüsnü Alptekin e gidiyorum. Doçent kendisini şuana kadar memnunum. Hastanenin anlaşmalı olduğu Sompo Japan sigortada doğum sigortası yaptırdık 7. Haftada iken. Her şey daha uyguna geldi
Hmz12345 Ben de Mehmet Çolakoğluna gidiyorum Zaten bi hastanede değil muayenehanesi var muayene ücreti 360 TL alıyor Doğum da büyük ihtimalle tıp fakültesi nde olur Doktorumuz ora ile anlaşmalı
Semanuryvz Rengin hanıma gidiyorum ssvd adayıydım izinde olabilirim diye Tuba hanıma yönlendirdi 33 ten sonra ona devam ediyorum 36 haftalık şu an ❤️
221120 Semanuryvz Rengin hanım ssvd’yi bıraktığına dair açıklama yaptı, neden bıraktı bilginiz var mı?
Hifaberra Semanuryvz Tuba hanımdan memnun kaldınız mı ? Bana biraz ilgisiz geldi ? Ssvd için bir ebeyle anlaştınız mı
Haticeeklyc 2_kezannelik Evet ilk bebeğim☺ ben öneri ile gidiyorum 2 tanıdığımda Hacer Hanımı tavsiye etmişti 2 ay önce. Şuanlık herhangi bir yanlış yönünü görmedim eğer olursa elbetteki değiştiririm ☺ Size de çok geçmiş olsun umarım bebekte sizde iyisinizdir
serifeacksz Cdem21 Ben medovada Aysel Kamer e gidiyorum gerek güler yüzü gerek detaylıca anlatması çok iyi
HKclm Hmz12345 özel büyüksehir hastahanesi Hacer yavsanli guler yuzlu gayet sakin ve aciklayici konusan bi bayan