SevilayAkgz_27 Tayinimiz Iğdır’a çıktııı nasıl bi yer acaba çok merak ediyorum eşi Iğdır’da görev yapan var mııııı
Pnr_2021 SevilayAkgz_27 ben İgdirliyim ama 3 yıldır antepteyim eşimin işinden dolayı. Vallahi küçük bir şehir ama kafan rahat eder. İnsanları sıcak kanlidir
mrs_elisah SevilayAkgz_27 biz Iğdır ın yanındaki ilçedeyz doğubeyazıt ta. Iğdır merkez ise süper yaşama şartları olarak. Çalışma şartlarını bilemiyorum ama yaşam olarak Iğdır merkez çok güzel. Doğu olarak yani
elisammmm SevilayAkgz_27 aaa ben burda üniversite okuyorum eşimde buraya tayin istedi 17 Haziran’da belli olacak bizim ☺️Burası küçük bir yer güvenlik açısından sıkıntı olmaz rahat bir yer sebze meyve pahalı kiralarda heryer de başını almış gidiyor zaten tek bir özel hastanesi var kimse pek tavsiye etmiyor doğumu devleti öneriyorlar ben ne yapacağımı bilemiyorum 😏
mrs_elisah elisammmm ben Abdülhamit Bozyiğit it e gidiyorum çok memnunum ama doğuma memlekete gidicem bende
SevilayAkgz_27 elisammmm beni en çok düşündüren şey hastane bebeğim oraya geldiğimizde 2 aylık olucak 🥺
hemsirebianne0901 SevilayAkgz_27 merhaba benim de esim igdirda calisiyor burdayız bir yıldır merak ettiğin bise olursa yazabilirsiniz
SevilayAkgz_27 hemsirebianne0901 çalışma sistemi nasıl oluyor sizin eşinizde mi asker, geçim nasıl çok pahalı mıı, maaşlar nasıl , bide tam oraya geldiğimizde bebeğim 2 aylık olucak hastaneleri nasıl 🥲 bi sürü sordu oldu kusura bakma herşey geliyor şuan aklıma 🥺
umutluanneadayi SevilayAkgz_27 merkezse güzel biz Aralık’ta kalıyoruz burası da rahat ama çok küçük bir ilçe sadece A101 bim şok var onun dışında bişey yok çok büyük bir şehir olarak düşünmeyin tek( 1 tane özel hastane 2 tane klinik var kadın doğum olarak 1 tane devlet hastanesi var ) bunlar merkezde AVM yok kiralar 1.500 den aşağı yok
hemsirebianne0901 SevilayAkgz_27 eşim komando da ondan kaynaklı yazin yogun maas durumu ilçenin daha yüksek merkez biraz daha düşük tazminat bölgeleri var çünkü özel hastane bir tane var bu nedenle bende doğumumu memlekette yapicam ama çocuk doktoru özeldeki gayet iyi şeker bi hanim memnun kalırsınız kiralar gecen seneye göre biraz pahalandi küçük bi yer ve maalesef asker polis olunca biraz kazikliyorlar
hemsirebianne0901 SevilayAkgz_27 ama diger yerlere göre güvenlik konusu olsun falan hiçbir sıkıntı yaşamazsınız insanları gayet yardımseverler buralı olan arkadaslari bize geldiğimizde cok yardımcı oldular Allah razı olsun küçük yer cok çabuk alisirisiniz
Menek16 SevilayAkgz_27 Iğdırlıyım bir sorun yaşayacagınızı sanmıyorum sıcacık insanları ve ortamıyla merkez de oldukça gelişti gayet yaşanılabilir oldu öyle bi şansım olsa kesşnlikle taşınırdım🥰 hayırlı olsunn🙏🏻