ada58 aya girdik 7 ye doğru giderken aklımda sürekli acaba nasıl doğacak, doğumda sorun olacak mı? Bazen de en kötü şeyler geliyor aklıma, sizlerde de oluyor mu? Bu duygulardan nasıl kurtulabilirim. Birbirimize destek verelim aynı şeyleri yaşayan, düşünen varsa.
MeralMine ada58 o anı hiç düşünme bırak onu zamanı geldiğinde görürsün çünkü insanın elinde olmayan şeyler hiç canını sıkma öyle ya da böyle doğuyor minişler
Hapyymami55 ada58 hiç korkma inan bak dogumunada daha var inan bir sat süren şey iicn günlerce canıni sıkma cnki öyle çabuk geçiyor ki göz açıp kapayıncaya kadar sonra bebeni kucagna alıyorsun yaşadığın tüm acıyı korkuyu unutorusn
Teslimeesma Ben şuan 16 haftalik hamileyim ve inan korkmuyorum sezeryan da olsa normal de olsa sonunu iyi düşünüyorum ve kendimi öyle motive ediyorum bide diyorum herkez doğuruyor benim ne eksiğim var bende yaparım 😂 kendini motive et güzel şeyler dusun ada58
ada58 ne güzel içimi rahatlattınız, psikologa gidiyorum kaygı bozukluğu oluştu bu süreçte. yani en son doğumda ölürsem nefesim giderse gibi şeyler geliyor aklıma. sanırım pozitif şeyler duymaya ihtiyacım varmış 🙏🏻
ipeknur2709_ ada58 kendinizi kötü hissetmeniz için hiç bi neden yok hatta ne kadar şanslısınız, düşünün ki karnınızdaki can o acılardan sonra kucağınıza verildiğinde dünyalar sizin olacak hep bu ana odaklanın o ten tene buluşmaya 🌸
ada58 ipeknur2709_ inşallah sağlıkla alırım kucağıma çok bekledim bu duyguyu yaşamak için zor elde ettim. hepimiz için hayırlı,güzel doğumlar diliyorum🙏🏻allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın sağlıkla