Ozlemozlm Kizlar sancim oluyor birden bkiyorum ne beyaz akinti siliyorum sanci basladigi an yine beyaz akimti dogum beliritis degilmi acba siritmda cok agriyor karnimda agriyor mide bulntisi da var 36 hafta 3 gnlugum ultrasnda hep iki hafta ondeyim
ElifKarata Ozlemozlm Bende de var canm beyaz akıntı Doğum yaklaştıkça normal deniyor ama yinede emin değilm 😍 Benmde sancı esnasında geliyor :) bebek baskı yaptıkça sanırım akıntı olması normal gibi
cinderella Ozlemozlm aynı şeyler bende de oluyor alıntı olduğu zaman belime hafiften ağrılar giriyo neden oluyo böyle anlamıyorum
Mucizemveben Ozlemozlm benim sancım da çıktı nstde hafif sancıların var dedi haftaya alttan bakıcak açılma var mı diye hayırlısı hepimiz için sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun
Ozlemozlm ElifKarata aynen vla bebek kipirdiyor samcim oluyor sanci olduktan sonrada akinti geliyor siliyorum tekrar bebek harekt ediyor yine akinti geliyor bn 36 hafta 3 gnlugum bu arada bide sirtim cok agriyor
Ozlemozlm ElifKarata ayjen ya bide bn bu kadar sabirsizkn seni dusunemiyorm sen bi dogurmadin giti vala 😂😂 sende sag salim al kucagina bebisi