Mucizemi_beklerkennnn 13+3 haftalik olduk 2.gebeligm hareket hissetmyorm. Herkes hisstmen lazmdi simdiye kadar diyor. Sizde nasil drumlar bu haftalrda hissedilir mi. Ilk gebeligdmde 19 haftalikken hissetmstim.
Hapyymami55 Mucizemi_beklerkennnn hisedilirdi bu zamana kadar diyolarda beebek daha yeni gelişti büyüdü daha dur anca başlarsın cnm hisetmeye
yigitinannesiiiii Mucizemi_beklerkennnn 14 -15 gibi hissedersin belki daha geç herkesin bünyesi bir değil konuşanlar boş yapmasın😂😂
Esiii06 Mucizemi_beklerkennnn ilk gebeliğim 23. Haftadaym yeni hissetmeye başladım 😄 herkesin ki farklı oluyor daha çok erken bence senin icin
Hapyymami55 Mucizemi_beklerkennnn her kezde bir olmuyor canım o her bebekde aynı olmuyor malesef yakındır hisedersin benimde ikinci gebelik 14 hissettim ☺️
Satiyeak Mucizemi_beklerkennnn bende 13+5im bende hissetmiyorum ilk hamileligim bence normaldir daha limon buyuklugunde ya😂😂
Elif0611 Kim hissetmen lazım diyor Allah aşkına ya 13 haftalık bebeğin neyini hissedeceksin 20. Haftada zar zor hissetmeye başladım kaçıncı gebelik olursa olsun 13 haftalık bebeği hissetmek imkansızdır
Mucizemi_beklerkennnn Elif0611 kayinvalidem surekli soruyo hissediyo musun dye bnde hayir dyorum o da hissetmen grekirdi diyo. O yuzdn kfama tkildi braz. Bide cevremde bnmle ayni haftalrda olanlrda var onlar hissediyorz diyo.
litfenama Mucizemi_beklerkennnn yok bebek oluşunca hemen hissetmeniz lazımdı. Herkes yanlış söylemiş. Bu arada kim bu bilir kişi olan herkes? Ne zaman hissetmeniz gerektiğini söyleyecek kadar bilgililermiş de.
Elizzannesi Mucizemi_beklerkennnn 3. Hamileligim 16. Haftadan sonra minik kipirtilarla başladı 20. Haftada net olarak hissetmeye başladım
Merve201119 Mucizemi_beklerkennnn ikinci gebelikte olsa 13 te hissedemezsin daha küçücük birsey yani o hareket etse dahi sana değemezki 14 hafta sonu 15 gibi hissedebilirsin
Hamile_anne27 Mucizemi_beklerkennnn daha çok erken canım hissetmen için. Üçüncü gebeliğim 18. Haftada hissettim
Deletedmom7373700 Mucizemi_beklerkennnn bismillah 😂 ultrasonda bile net gözükmüyor hareketleri nasıl hissedilecekmiş. Bende 13 e giricem. Seğirme hep vardı. Normal. Bağırsak hareketi de oluyor. O da sanki bebekmiş hissi veriyor 😂 ama eminim bebek hareketi bambaşkadır. Bu haftalarda hissedeceğimiz en fazla şey de bağırsak hareketi zaten 😂
43serife Mucizemi_beklerkennnn benim de 9 sene arayla ikinci gebeliğim ben tam 17. Haftam da hissettim
Snmbysl Mucizemi_beklerkennnn bu senin karın genisliginlw ve kas yapınla alakalı birşey herkesin dedigine göre degil kendiniz zamanı geldiginde yasıycaksınız mesela ben 21. Haftamda hissettim simdide durmuyor sıpam saolsun ne yatırıyor ne kaldırıyor 😅 neyse demem o ki sen bos yere takma böyle seylere daha erken hem bırak zamana germe kendini
Ays_cskn Mucizemi_beklerkennnn 13 hafta daha kucuk bir hafta nasil hissedilsin benimde ikinci gebeligim 14,15 gibi ufak pitlar hissettim ama emin olamadim suan 19 haftaligim daha iyi hissediyorum sen hissediyoruz diyenlere bakma bagirsak hareketi falandir onlar