CansuDemir Habis07 31+6 ile evet 26 haftalıkken bende her gün sabit bir bel kalça ağrısı başladı. 30. Haftanın ortasında pelvik kemiklerde de ağrı başladı. Çünkü vücut ve kemikler açılıyor.
Nily Habis07 normal Magnezyumda kullaniyormusun Bende d vitamini eksikliginden dolayi oluyordu kalca agrisi magnezyumdan beri birazdaha azaldi.
Sehrbn_ Habis07 cnm vala bende 28+1 haftalık hamileyim kasıklarımda sancı adet olacakmışım gibi ağrı oluyo bide başı aşağıda benimkinin erken Doğum tehliken yok dedi doktor ama bebek baskı yaparsa olur dedi dinlen dedi sancım içinde magnezyum verdi sabah akşam kullan geçmezse ağrıların tekrar görüşelim dedi
BabyDrs CansuDemir 30 haftadayım bende sol tarafta Kemiklerimde batma ve ağrı oluyo şiddettli oturup kalkamıyom valla😂😂
Habis07 CansuDemir anladım nst ye grdnzmi hic peki progesteron felan alıyormusnuz ben dun ayakta bi yarım saat durdum mutfakta ondan mı oldu acaba dyorum ama kiloda almısım blemedim normalmyazıyor internettede
CansuDemir BabyDrs valla şuanda uzandım,kalkıp batmayı hissedip wc gitsem mi yoksa 5dk daha dursam mı diye düşünüyorum 😂
CansuDemir Habis07 Nst hiç girmedim henüz.Bugün itibariyle 32+0 olduk, sabah kontrolüm var. Progesteron ve proluton u 22+5 de serklaj olduktan sonra 1 hafta kullandım sadece.