Raziye1 Kanda hayvandan gelen bı enfeksiyon mikrop War dedi buda bebeğe geçtim bilinmiyor dedi Osmaniye’de Adana’ya sevk etti araştırılması için başına böyle bsy gelen varmı …. Hayvandan nasıl bı mikrop bulaşms olabilirki anlamiyorum hayvan da beslemiom
Deva22 Raziye1 özellikle yeşillikleri iyi yıkayıp ye diyordu doktor bana kesi tüyünden cisinden falan geçiyormuş
Ruveyda_baskapan Raziye1 topsoplazma canım, korkma bir çok insanda olabiliyor , evde hayvan besliyor musun bilmiyorum ama genelde ondan oluyor Veya çiğ et süt ürünlerinden geçiyor.
Raziye1 Ruveyda_baskapan çiğ et yemedim hayvan da beslemyrm kaynanam besliyor hayvan oraya gidiyorum acaba ordan mi bulaştı peki neden riskli gebelik oluyor
Ruveyda_baskapan Raziye1 ya bir çeşit virüs bu aslında bakteri daha doğrusu senin vücudunda ya bebeğe geçebilir diye riskli diyorlar, idrar yolu enfeksiyonu da riskli ona bakarsan korkma ya bişe olmaz , kayınvalidene gitme orda yemek falan yeme
Ruveyda_baskapan Raziye1 öyle bir ısrarda bulunmamalı bebeğini düşünmesi lazım, doktorunuza söyleyin o desin böyle böyle diye