Byncdii Kızlar merhabaaa lavaboyu yıkayayım derken 15 20 saniyelik çamaşır suyu kokusuna maruz kaldım kokusu beni daralttı hemen temiz hava alıp ekşi birşeyler yedim fakat bebişime zararı olmuş mudur ? 😒😒😒
sinemrukiye Byncdii canım geçenlerde bende aynı oldum hatta bogazım acıdı yoğun çamaşır suyu kokusundan havalandırdım ama gitmedi o koku Bu konu hakkında bilgi sahibiymişsin aydınlatabilir mi inşallah birşey olmamıştır bebeklerimize :((
Byncdii sinemrukiye inşallah kuzum ya bende daraldım çok inşallah birşey olmamıştır Allaha emanetler 😒😒😒
AyeglGzkaraKarabulut bitkisel neden kullanmıyorsunuz birsürü bitkisle ürün var illaki içind ekimyasal vardır elbet savunmam ama yine evde kullandığımız çamaşır suyundan iyidir diye düşünüyorum normalde yağ çöz sıktığım zaman öksürürdüm bitkisele geçtim şükür hiç bir etki etmeden heryeri çok güzel yapıyor ki banyo tuvaletdede aynı ürünlerden kullanıyorum bebek çamaşırı içinde yine bitkisel getirtiyorum sonuçta sağlık ve gerçekten hep kimyasallar yüzünden bozuldu genelrimiz bağışıklık sistemimiz sıfırlarda nerdeyse sadece gebelik için değil normaldede bence bitkisel tercih etmelisiniz