Hediyemm Kızlar tek bendemi var doğum yaklaştıkça bise olacak hissi pisikoljim bozuldu sanırım nasıl yenecem korkumu 😥
Hapyymami55 Hediyemm ben de sadece doğum esnasında o korku oldu sorna bı sknti olmadı merak etme böyle kötü duusnceleri at kafandan canım ☺️
seymaseda Hediyemm Asla tek değilsin 🙈 salı günü nasipse doğumum var ama gel gör ki ödüm kopuyor birde sağlıkçıyım 🙈bir yandan bebeğime kavuşmanın heyecanı bir yandan kesilmenin korkusu 🥺
Elilar2225 Ayy evet bende de başladı 🥺dünden beri düşünüyorum 🥺negatife sarmak istemiyorum ama insan ister istemez korkuyo
Hediyemm Elilar2225 ya ben kafayı yicem bide ağustosta düğün var benim doğum temmuz ortalari herkes elbise bakıyor benim içimden gelmiyor sağ gelirsem alırım elbise diyorum deli olacam
Elilar2225 Hediyemm ben de temmuz ortası sezeryan olucam hem de genel anestezi istiyorum böbreğimden de stent cikaricaklar ikisini birden nasıl atlatacağım diye düşünceler sardı beni
Hediyemm Atak66 çıkamam ameliyattan eve geliriyim diye düşünüyorum herkes hevesli ben degilim direk aklıma ölecem bi daha gelmem diyorum
Hediyemm Atak66 yok benim spinal ama ne olur bilmem o an tansiyonum yükselirse korkudan genele alırlar bence
Hediyemm seymaseda amin inşallah zaten kendimi allaha teslim ediyorum o an rahatlıyorum sonra yine geliyor acaba diyorum ölen varmı vallahi kafayı yedim sanırım
Atak66 Hediyemm şuan siz de ki korku spinalde yaşayacaklarını düşündüğünüz den dolayı olabilir mi acaba ben de geçen haftalarda spinali düşünürken her geçe psikolojimi mahvetti m sonra genel oliyim gormiyim biseydedim kafayı yiyecektim düşünmek ten
Eliff_gny Hediyemm sakinleştirici veriyorlar korkmayın heycan yaptığınız da nabiz yükselince siz fark etmeden onlar sakinleştirici veriyor seruma rahatliyorsunuz
2bebe1gebe Hediyemm aynı dert bendede var 2.sezaryanımda ölümlerden döndüm resmen çünkü ve ağustos gibi 3.ye olucam resmen her gece ya ölürsem diye ağlıyorum çocuklarımla geçirdiğim acaba son günlerimmi diye kafayı yiyorum resmen
Eslem_1 2bebe1gebe ne oldu ki Atak66 siz spinal düşünüp korkuyorsunuz ben epidural normal doğum düşünüyorum ben ne yapayım 😀epidurale de sıkıntılı diyorlar
Hilal-95 Hediyemm bence siil hemen at o düşünceyi güzel düşün asla doğumdan korkmadım ben hep bebeğime odaklandım bende de doğumdan snra basladı o korku bazen düşüyor beynime hemen siliyorum allahın izniyle bay olmaz allah büyüktür 🥰
Byzzzzzz Atak66 merhaba ne yaptınız nasıl geçti acaba bende genel anestezi ve panik atak düşünceler korkuyorum