Eslem_1 Kamer65 sarımsı renkte mi bende de var sert gibi dokunmuyorum çekemiyorum da göğüs ucu hassas olunca oynamak istemiyorum ama doğum sonrası süt vs oradan nasıl gelecek anlamadım sert birşeyler var ucunda ☹️
Dilannn_ Kamer65 yok ya süt kanalı açılmıştır o süt kuruntu yapmış gayet normal hatta olması gereken o
Kamer65 Dilannn_ hamile kalmadan öncede de bir süre olmuştu bende cildiye doktoru krem verdi öyle geçti şimdi bir doktoruma sorucam AQ
Melisakrtl Kamer65 bende 30 haftaligim yeni basladi kuruluk ben sunu farkettim gogusumden sivi akiyo siviyi sonradan farkedip haliyle temizlemedigim icin kuruyo oda kabuklaniyo sendede aynisi olabilir
svbarut Dilannn_ süt erken gelmeye başlarsa dr sut kesici ilaç verdi mi peki benim dr um öyle demişti
svbarut Dilannn_ yanı kast ettiğim daha doğuma zaman var ama bazen erken süt geliyor. O zaman durdurmak icin ilaç veriyorlarmış. Ne yaptıklarını tam bilmiyorum ama durduruyoruz dedi dr. Yakın tarihse doğumu o zaman karışmazlar heralde
NeseA Canım hicbir sekil de o kuruluğu elinle temizleme doğumdan sonra kanallar açıldığı için süt göğüste durmuyor sürekli akıyor. Normal öyle olması temizle sakin