34btlgkhn34 Beerfiiin_ canım benimde 2700 gramdı doktorum gayet iyi demişti . Tabi minyonum bana göre öyle düşünmüş olabilir sen yapılı biri isen acaba o yüzden mi öyle dedi sana ki ?
Aslii_rc Beerfiiin_ haftası için kilosu gayet iyi maşallah doktor nasıl böyle bir şey diyebiliyor size endişe etmeyin 🤲🏻🙏🏼 rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bütün bekleyenlere ❤️
NurTekeli Beerfiiin_ 37+6 dun gıtmıştım doktora 3.50 gr dedı doktor normal dedı kızımda aynıydı ılk dogumumda
34btlgkhn34 Beerfiiin_ Hiç canını sıkma daha doğuma var alır kilo 3 kg olsa bile çok çok iyi benim doktorum olur hatta geçer sana görede gayet iyi dedi
yarenaygk34 Bana da 2850 haftasıyla uyumlu dedi bu haftaya kadar hep önden gidiyordu bu hafta demek çok almadı ama boyu uzun dedi 2 hafta önden gidiyomş boyu heralde zayıf uzun bi bebek olacak
Busakts Beerfiiin_ bana bugun özel 3500 devlet 3100 dedi doğru düzgün ölçtüklerini bişe sanmıyorum ben
dml33 Beerfiiin_ 35+4um 2500 doktor ıyi dedi bana biraz az geldi alımı 3 haftada 300 gram almista sağlık olsn alır kilo doğunca da