EmirinBusrasi Kızlar bu çatı ağrısı dediğimiz şey kasiklarda olan ağrımı oluyor ? Adet ağrısı cektigimizde böyle kasiklarimizda sancilar oluyor ya onun gibimi yani ?
Antevortes EmirinBusrasi kasiklarin biraz alti galiba ozel bolgenin sag ve solunda kemik gibi 😅 ve o agrilar hafta ilerledikce artiyor oturup kalkmayi bile yavaslatiyor cok yasiyorum
Fkurt EmirinBusrasi tam vajina dudaklarının altındaki kemikler canım agridigi zaman anliyon zaten saolsun yurtmuyor oturtmuyo olurda öyle bı ağrın olursa bacak arana yastık koyup yan yat o rahatlatıyor yada secde pozisyonuna gelip ayaklarını ayırıp otur
EmirinBusrasi Antevortes bende 38 haftaligim hafif hafif ağrılarım oluyor arada ama adet sancısı gibi başkada birsey yok 😃 dedim acaba çatı ağrısı dedikleri bumu.
EmirinBusrasi Fkurt bende iğne batar gibi vajinanin içinde batmalar oluyor. Bide kasiklarda ağrı. Zaten yastıksız yatamıyorum. Haftadan beri bebis baş aşağı ama kanala girmedi Bi türlü. Yarın kontrole gideceğim bakalım. İnşallah yakındır dogumum 38+4 haftaligiz 🤷♀️