serycckdl Anne_bebek38 merhaba gitmeyi düşünüyor musunuz? Bizim de Hakkari çıktı ve 9 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Anne_bebek38 serycckdl merhabalr canm. Eğer eş götürülür biyer çıkarsa gideceğim inşallah benimde bir kızım var birde 24 haftalık hamileyim ama 2 yıl çocuklar babasız kalsn istemiyrm.. sizin eşinizin görevi ne
ftmm38 haydinyildiz kayseride memorial hastanesinde ki bütün doktorlar çok iyi hümada dinçer sümer tekden de özlem katırcı acibademde cemal ünlü araştırın
Mihrimahvuslat Lavinyaa8 ilçe tercihi olarak kesinlikle eğirdir yazın çok güzel bir yer ailem ıspartada ben evlendim gittim ama çok seviyorum Ispartayı zaten en güzel ilçesi eğirdir yada Yalvaç tercih edin diğer yerler çok küçük 😬
haydinyildiz ftmm38 cok cok tesekkur ediyorum isimleri not aldim bakicam cok sagolun rahatladim biraz🌸
Mihrimahvuslat Lavinyaa8 merkez olmazsa eğirdir kesin yazın gölü var orda başka bir tarafında plajı var küçük ama güzel merkeze de çok yakın 29 kilometre var Yalvaç o kadar güzel değil ama en büyük ilçesi diğerleri küçük ve bu kadar güzel değil ☺️
Esraa00 Eskaoz yaa çok teşekkür ederim Çokk sorum var inan korkuyorum biraz İmkanlar nasıl,ulaşım,ne bileyim park cafe😅burada yokta inan en çok istediğim şey de Komşu arkadaş Memnun musun peki oradan
Eskaoz Esraa00 ben Batman’dan razıyım bizde çok korkuyorduk çocuk yetiştirme konusunda kreş hamilelikte doktor falan ama herşeyi rayına oturttuk şükür öncelikle oturacaginiz semt çok önemli instagram esmakaramanozkay eşimle yanyana resmim var Trabzon gelini yazıyor profilde ekle daha detaylı konuşuruz
Esraa00 Cece15 ay evet geliyorum orası daha iyi😄ama manyas ta bir allahın kulu kapıyı çalmaz mı yahu🤣
Sunaahraz ramonun_annesi geçmiş olsun ağrıdayım bende patnos ama malesef herşey ayrı sıkıntılı hayırlısı 🤷♀️
ramonun_annesi Sunaahraz sağolun bize merkez çıktı ilçeye dağıtılmayacakmis önce il belli oldu dün de ilçeye gidip gitmeyecegimiz belli olmustu Ağrı il jandarma bizimki