Umut60 Melekk8 aman ben karsta agörev yaptım sürekli hasta oldum aldığın nefes ciğerini donduruyor Allah yardımcın olsun
Esraa00 Melekk8 hayırlı olsun canım karstan gelen uzman vardı eşi o kadar memnun kalmış ki 7 yıl kalmış uzatmalarla😃
ahenkk_1224 Melekk8 Ben Kars ı çok sevmistim. O kadar tarih kokan bir şehir ki. Havası tertemiz. Küçük bir şehir. İstanbuldan gittiğiniz için belki zorlanirsiniz çünkü buyuksehire göre küçük tabiki ama çok güzel 🌸
Nskyhn umutluanneadayi aynen ben de arkadaşım bekliyor o yüzden sordum yarın diye biliyorduk aciklandi deyince meğer jandarmaymis. Biz de yurtdışı bekliyoruz yarın açıklanıyor ay hayırlısı olsun ya 🤌
Lavinyaa8 dilekgoren şimdilik merkez yazıyor ama ilçe tercihi olacak daha bilmiyorum neresi çıkar tabi ilk tercihimiz merkezden yana olacak siz merkezde misiniz ?
Mihrimahvuslat Lavinyaa8 ilçe tercihi olarak kesinlikle eğirdir yazın çok güzel bir yer ailem ıspartada ben evlendim gittim ama çok seviyorum Ispartayı zaten en güzel ilçesi eğirdir yada Yalvaç tercih edin diğer yerler çok küçük 😬
Umut60 Melekk8 ben sıcak iklim çoçuğu yum soğuk beni çarptı ciğerlerim su topladı astım oldum sonra evlenip kurtuldum 5 yıl geçti hastane özel yok poliklinik şeklinde var doktor pek yok rezalet bunu hemşire olarak yazıyorum
Nskyhn umutluanneadayi askeriye olarak saçma bir durumlar var ama Tekirdağ güzel temiz şehir en azından sakin rahat güzel ben kendi başıma gece bile rahatlıkla çıkabilirim yani temiz o konuda denizi sahili falan iyi 😍 yani senin için kolay olur