ozgeozcan Gorkemm çok güzel şirin bir şehir biz gayet memnunuz eşim teğmen biz lojman tercih etmedik yeni bina 2+1 900 tl kirada oturuyoruz hayat ucuz pazarı falan olsun bi de memleketlerimize yakın bunun dışında ısparta ve antalya’ya da çok yakın
Gorkemm ozgeozcan bende Antalya lıyım normalde ailelerimiz Antalya da yaşıyor ama burdura gitmedim hiç ondan merak ettim siz nerdesiniz burdurun
ozgeozcan Yeni13 alayda eşim bölük komutanı olarak görev yapıyor ben konyalıyım eşim kütahyalı evimiz hızırilyas da 🙂
Yeni13 ozgeozcan bilmiyorum orayı ☺️bizim burda 2. Senemiz bir yıl ilçede kaldık bağlar mahallesinde oturuyorum bende ☺️
Yeni13 ozgeozcan yaaa evet kargocular sokağındayım bende☺️ Yakınmışız buldun bi çayımı için müsait bi zamanda ☺️
rehberanne Stars ben özel hastaneye gidiyorum bir tane özel hastane var zaten 2 kadın dığumcu var ben Mehmet hocaya gidiyorum canım
Sena1455 Stars valla ben özel neon hastanesine gittim bu zamana kadar. Devlette pek ilgilenmiyorlar. Ancak acil tarafından giriş yaparsan oradaki doktorlar iyi. Onun dışında devlet bakmıyor bile.
Yeni13 ozgeozcan burdamı doktora gittin canım bende Rukiye ye gittim bundan sonra Isparta şehir hastanesine gidecem ilkindede oraya gittim
Melekk8 ozgeozcan canım bende şuan 5 haftalığım hafta içi gideceğim nasıl kesen yolk sac falan var mı içinde ne dedi doktor🥰🤲🏻
ozgeozcan Yeni13 özel ısparta hastanesine gittim ümmü hanıma kese oluşmuş gayet iyi 10 güne kadar kalp atışı duyulur dedi ben bi de devlette ihsan hocadan randevu aldım 30 mayısta o da
kzbnn Yeni13 ben de burdurluyum doğum için ailemin yanına geldim.neden Rukiye hanıma devam etmek istemediniz acaba bir sebebi var mı 🙊