Htc_snn anneyim96 ah ahh 4 senedir evim yok kaynanamgildeydim inşaallah eş götürülebilir bir yer olurda giderim bi evim olur bide bebiş olcak bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
anneyim96 Htc_snn ay canım benim senin daha da zor inşallah sabit bir yer olurda rahat edersin eşin yanında olur canım valla ben kendi aileme dayanamıyorum bazen kaynanamda kalsam ne yapardım bilmiyorum
Dilos6342 umutluanneadayi eşimde yazanede duran arkadaşını aramış 20sinden sonra demisler onlara da insallah çok beklemeyiz🙏🏻🙏🏻
Dilos6342 umutluanneadayi yaa öyle mi insallah sabit hayırlı yerler çıksın bebislerimizin hatrina🙏🏻🙏🏻
umutluanneadayi Dilos6342 hamile değilim ama inşallah sabit yerler çıkar biz batıya gidecez burayı çok özlücecğim🤧
Beyzshh_ Suleblc ben ağrı merkezdeyim canım , sessiz sakin ve ucuz bi memleket ama görev konusundanok sıkımtılı
Dilos6342 umutluanneadayi şuan nerdesiniz🙏🏻 inşallah sabit yer çıksın hepimize hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏻
Seyma_nur1 Suleblc valla canım pek bilgim yok ama eşimin Patnosla ilgili bir çalıntı anısı vardı ordan aklımda kalmış hakkında neresi hayırlıysa orası çıksn☺
Yeni13 Lavinyaa8 evet merkez eşim istihbarata çalışıyor bazen mesai bazen nöbet karışık çalışıyor asayişteyken 24 24 çalışıyordu