2_kezannelik CerenNurOzturkk piyadelerin lojmanı çok güzel tümen kocaman içerisinde herşey var cami okul park kafe market yürüyüş alanları jandarma lojmanları eski ve bakımsız o yüzden sordum siz başvurun sizin lojman güzel ayrıca marketten alışveriş yaptığınızda eve bırakmalarını rica edebiliyorsunuz yani açıkcasi rahat edersiniz başka sormak istediğiniz varsa bildiklerim hakkında yardımcı olabilirim
CerenNurOzturkk 2_kezannelik siz lojmanda mı oturuyorsunuz. Hangi blok kat güzel biliyor musunuz hepsi aynı mı
Filizeceefe Merhaba kars a tayini çıkan var mı? Kars tan dönüş yapan var mı? Nasıl bir yer ? Doğumum kars ta olacak endişeliyim biraz
Nnanaa Filizeceefe sarıkamışa çıkan biri vsrdı o da kiralık ev arıyorum diyordu bulursam etiketliyeyim sizi
Minikcennetim Filizeceefe canım bizimde tayinimiz kars sarıkamışa çıktı benimde doğumum karsta olucak inşallah iyi bi doktor buluruz
Minikcennetim Filizeceefe hakkımızda hayırlısı olsjn canım bizde silivriden tayin olucaz soğuk diyorlar bi kötü özelliği onun dışında iyi bi doktor bulsak yeter
Filizeceefe Aynen canım hayırlısı olsun doktor olarak buradan yorumlardan gördüğüm kadarıyla pembe hanım varmış birde araştırmada bir doktor daha ismi geçiyordu doğumdan sonrada çocuk doktoru bilmek gerekiyor tabi
Minikcennetim Filizeceefe canım pembe hanım doğum yaptırmıyormuş sadece gebelik takibi yapıyormuş hande ve deniz hanım iyi dediler bende onlara bakacağım
Filizeceefe Minikcennetim Hande ve deniz hanım hangi hastane veya klinikyteymis forumda isimlerini hiç görmemiştim canım
Minikcennetim Filizeceefe devlet veya üniversite hastanesinde canım sanırım üniversite hastanesindeydi hande hanımda doğum yapıp memnun kalmış biri vardı burada
Filizeceefe Minikcennetim bakalım ağustos sonu gideriz gittiğimizde de oralarda araştırmak gerekiyor biraz