Sena1455 Stars valla ben özel neon hastanesine gittim bu zamana kadar. Devlette pek ilgilenmiyorlar. Ancak acil tarafından giriş yaparsan oradaki doktorlar iyi. Onun dışında devlet bakmıyor bile.
Stars Sena1455 aynen bende baktım tek bi tane özel hastane var hayırlısı olsun inşallah bizim için çok zor taşınmak
alcang berjerdekikaolikalev yaa bizde hiç istemiyorduk ama geldi. Keşke bizim yerimize size çıksaydı.
Yeni13 kzbnn yok kadın ilgili iyi bi doktor ben doğumu Isparta’da yakmak istiyorum diye bundan sonra oraya gidicem rukiye hanımla alakalı bir durum yok yani ☺️
berjerdekikaolikalev alcang Ya nasip hep ankara çıktı bize de eşimde hiç istemiyordu ama diğerleri çıkmazsa en azından tercih dışı olmasın diye yazmıştı😂😂😂
Arzu21 Gizoss006 slm cnm biz 2 yıldır tuncelideyiz küçük bir şehir doğası güzel ama eksi yönü bize göre dah fazla kiralar aldı başını gitti hastane desen çokta iyi değil en azında kadın doğumcular ben elazığa gidiyorum doktora zor oluyo elazığ 50 dk fln sürüyo yakın eğer yeni gelecekseniz ev bakmaya başlayın
Gizoss006 Arzu21 teşekkür ederim yönlendirmen için 🥰 ben doğum yapmış oluyorum oraya geldiğimizde o yüzden kadın doğuma ihtiyacım olmıcak şimdilik çocuk doktoru önemli bizim için evi de 2 tane bulduk zar zor konuşuyo eşim ,2.500-3000 lira istiyorlar
Gizoss006 Izellll keşke baksanız tayin grubuna falan yazsanız ev yok hiç eşim 2 tane bulmuştu birini tutmuşlar çok zorlanırsınız Allah yardımcımız olsun ev taşımak çok zor