Msl22 Kizlar ebe hurma squat bol yürüyüş ve ada çayı dedi dun bana ne kadar faydali bilemedim ama faydasını goren oldumu 🙄🙏🏻
Sevdapl Msl22 burada doğum yapan birinden okumuştum sabah ada çayı, akşam ahududu yaprağı çayı içmiş. İşe yaramış.
Eminecak Msl22 trabzon hurmasinin işe yaradığını soylemisti doktorum. Ramazan ayinda herkes hurma yiyor benimde canım istiyordu yeme diyorlardi. Bende gidip doktora sordum oda ramazanda yenilen hurmanin doguma faydasi yok besin olarak faydali istediğin kadar ye demişti. Doğuma yardimci olan büyük cennet hurmasi trabzon hurmasi deniyor onların faydasi var demişti.
DMMC Msl22 spylediklerin hepsini kullandm gercekten ise yaradi ve bogurtlen yapragi papatya koyup kaynatip iciyordum gunde 1 kez
Deletedmom727272 Adaçayı, sinameki ve kekikgiller grubunda ki bitkilerin hiçbirinin suyu tavsiye edilmiyor. Kan basıncı ve rahim kasılmalarını etkiledikleri için.. (kekik yemeniz bu konunun dışında) Doktorunuza danışmadan ilerlemeyin
Msl22 Deletedmom727272 Ya acilma icin acilmam olmuyor yuruyus falsn da denemistim ondan dolayı soyledi
Deletedmom727272 Msl22 haa pardon ben süreci tamamlamadınız diye düşünerek yazdım🙃 Bi yakınım sıcak duş ve ananasında iyi geldiğini söylemişti, hurmayı da epey duydum buradaki annelerden Ssağlıkla tek avazda gelsin🙌🏻
Msl22 Deletedmom727272 Ya aciklik olmuyor catim musait ama icerisi bi tik dar dedi bebek kanalda yürüyüş squat yap hurma ananas bende duymustum adaçayı var da bir bardak iceyim dedim korkarak🙃 inşallah rabbim tum hamislerimizi bir avazda kurtarsin ahududu yaprağı cayi da kullaniliyormus
Msl22 Eminecak Dimi bende biryerde okumustum cennet hurmasinin faydasi oldugunu normai hurma besin olarak iyiymis diye dusundum
Msl22 Normal hurma bu arada yiyorum ama bence cennet hurmasi dediğiniz gibi normal hurma bebek icin iyi muhtemelen
Msl22 DMMC Bende deneyeyim canim gercekten ise yariyormu acikligim hic yok bi nebzede olsa olmazsa dogum sezeryan olacak
DMMC Msl22 inan bana yaradi hurma yedim 1 hafta bpyunca o caylarn hepsini ictim ve otur kalk hareketini cok yaptim doguma aldiklarnda 4 cmden 6 ya 6 dan birden 9 10 cm oldu yarm saat gecmeden ve sanci siddetim en fazla 60 di cok guzel acildi ebeler hepsi cok sasirdi
Msl22 DMMC Gercekten mi umarım bana da yarar hic yaramayackmis gibi geliyor arkadasim coj Zorlu bir normal dogum gecirdi korkuyorum da açıkçası açılma olmazsa diye o kadar muayene de hani ebe rahimi uyarma amaclida yapti ama tik yok diyebilirim