Busbusu Kızlar 4 haftalık hamileyim yarın adet günüm bugün adet sancısı gibi bel kasıklarım agriyo dayanilmicak kadar değil orta şiddette sizede oldumu
Bet7408 Busbusu ilk haftalarda bendede çok kasık ağrısı oldu merak etme hatta bir gece kalktım dayanılmaz bi kasık ağrım oldu 5 dk geçti oluyor yani
Eleonora Busbusu bendede oldu canim. Hatta adet olucagimi sanmistim. Hatta adetim olucak gun adet agrisi gibi agriya uyanmistim. Simdi 5+2 hala ara sira kasik agrilarim var.
Azra41 Busbusu kuzum bana da oluyodu o zamanlar şimdi maşallah 12+5 iz midem ağrıyor dün doktoruma dedim hiç birsey yok dedi gayet iyi .. iyi düşün iyi olsun o zamanlar bende sorunca normal agrimazsa anormal demişti 😊
Bet7408 Busbusu evet tedirgin olman normal canım benimde ilk 32. Haftaya kadar geldim bende herşeyden tedirgin oluyordum ama geçiyor merak etme ❤️🌸
Eleonora Busbusu hayir daha gitmedim doktora çunki beta degerimin yeterince yukselmesini bekliyorum☺️
Busbusu Eleonora yok canım adetime 7 gün varken test yaptırdım erken öğrendim ben baya 12 çıktı normal olarak az çıktı sonrada strese girmek istemediğim için daha kan vermedn direk doktora gtcem
Eleonora Busbusu en iyisi canim ben 2 kere kan verdim o kadar. Bende strese girmek istemiyorum . Bende 7ci haftada gitmeyi dusunuyorum InshAllah 🥰
Eleonora Busbusu ben adet olucagim gun 15,72 le ögrendim. 2 gun sonra kan verdigimde degerim iyi yukseldi 63,88 ondan sonra kan vermedim kendimi ultrasona sakliyorum😁